Bluelans Lady Korėjos Stiliaus Saldainiai Spalvos Nėrimo Megztiniai (Viršutinį Sluoksnį Džemperis Cardigan Vasaros Nėriniais Palaidinė

€3.05

-39%

€5.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Susagstomi megztiniai, Moteriški Drabužiai, Pigūs Susagstomi Megztiniai, Aukštos Kokybės moteriški Drabužiai, Susagstomi megztiniai.

Moteris?s Nėrinių Saldus Saldainiai Spalvos Nėrimo Trikotažo Palaidinė Top Coat Džemperis Cardigan

Savybės: Naujas ir kokybė. Spalva: Juoda, Balta, Raudona, Rožinė, Raudona Rožė, Ežeras, Mėlyna, Violetinė, Geltona, Žalia, Karinio Jūrų Laivyno. Medžiaga: Mercerized medvilnės. Į cardigan yra saldus ir gražus nėrinių su unikaliu dizainu. Dydis: Vienas Dydis. Azijos dydžiu paprastai yra mažesnis nei vakarų dydžio, todėl įsitikinkite, kad patikrinti šių dydžio diagramos prieš perkant. Dydis informacija: Pečių: 37cm/14.56", Rankovės: 58cm/22.83", Priekiniai ilgis: 64cm/25.19", Atgal ilgis: 47cm/18.5" Pastaba: Prašome palyginti virš išsamią dydžio su savo matavimas prieš perkant. Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas. Priedai neįtraukiami. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

Modelio Tipas Kietas
Apdaila NĖRA
Medžiagos Sudėtis mercerized medvilnės
Modelio Numeris Vasaros Nėriniais Palaidinė
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės V-Kaklo
Sezonas Pavasario/Rudens
Technics Nerti
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Standartas
Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Ilgai
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai