5VNT Skaitmeninis Akvariumo Žuvų Bakas Termometras Temperatūros Lipdukas Dviguba Skalė Lašas Laivybos

€0.87

-17%

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Temperatūros Kontrolės Produktai, Namai Ir Sodas, Pigūs Temperatūros Kontrolės Produktai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Temperatūros Kontrolės Produktai.

Aprašymas: Paprasta naudoti ir patogu skaityti. Matuoti temperatūrą savo žuvų bakas, savo "PASIDARYK pats" Užvirinti Būti er ir vyno barelį, Terariumai, Šiltnamio efektą sukeliančių, Vivarium ir bet kokios rūšies pet bako, arba bet kurią vietą jūsų namuose tinkamą vandens temperatūra yra labai svarbi sveikatos jūsų žuvų gauti savo alaus ir vyno teise arba naudotis, virtuvės arba aplink namus stebėti temperatūros Lengva įdiegti, tiesiog nulupkite atgal lipdukas ir skaidrią apsauginę plėvelę priekyje ir klijuoti jį ant išorinės akvariumo sienos, štai ji. Ne baterija ir siurbtukas nerimauti. Matmenys: 13 cm/5.12" ilgio, 1.8 cm/0.71" pločio. Matavimo diapazonas: Celsijaus degree18-34°C, Farenheito laipsnis 64-93°F. temperatūra keičia savo spalvą pagal su aplinkos temperatūra. Jei aplinkos temperatūra 27°C, tada fone masto ženklo 27°C bus paversti spalvinga ir kitų skalės žymių lieka juoda. Medžiaga:PET Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Modelio Numeris GUGUJI222
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Įtampa Other
Temperatūros diapazonas Kita

Panašūs produktai