20Pcs Naujas Auksas, Sidabras inkaro Nagų Lipdukai, 3D Metalo Lydinio, Nagų Dailės Apdaila/Pakabukai/Sąsagos,Vinys 3d Papuošalai nagų prekių TE069

€1.02

-4%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

20Pcs Naujas Auksas, Sidabras inkaro Nagų Lipdukai, 3D Metalo Lydinio, Nagų Dailės Apdaila/Pakabukai/Sąsagos,Vinys 3d Papuošalai nagų prekių TE069

100% Brand new

Tinka naudoti ant nagų lakas, UV gelis sistema su nagų įrankis.

Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai,Mobilųjį telefoną, Papuošalų ir kt.

Tinka Profesionaliems ar Namuose.

Dydis:6-12MM

Meterial:Lieti/Metalo

Į GERBIAMI PIRKĖJAI

MŪSŲ PRODUKTAI

Mes naudojame tiesa, nuotraukų parodyti mūsų produktus, ką jūs matote, ką jūs gaunate.

MŪSŲ PASLAUGOS

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

MOKĖJIMO

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms. Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

PRISTATYMAS

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus. Jis parodys stebėjimo Kinijoje,bet ne sekimo savo šalyse.Taigi,jei jūs negalite accet tai,prašome pasirinkti kitus būdus. Mes pristatysime prekes 3-5 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą. Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės (pvz., Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems. Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

'

Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Pakuotės Dydis 11cm x 10cm x 1cm (4.33in x 3.94in x 0.39in)
Svoris 30g
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
dydis 5mm
Kiekis 20pc
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris TE069
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai