Naujas Minkštas Kvėpuojantis Oro Nailono Akių Šuniukas Šuo Naminių Kačių Pakinktų ir Pavadėlio Komplektas

€2.68

-20%

€3.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diržai, Namai Ir Sodas, Pigūs Diržai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diržai.

Oro Nailono Tinklelio Diržo Liemenę ir Pavadėlio Komplektas Softable ir patvarus, tegul jūsų šuns kailio kvėpuoti laisvai Medžiaga : Mesh, Nailono Spalvos: Juoda/ Raudona/ Juoda/ Rožinė Dydis:

Dydis

Kaklo

Krūtinės

Tinkamas Svoris

S

28cm

30 - 37cm

1.5-2,5 kg

M

34cm

36-50cm

2.5-4kg

L

38cm

48-64cm

4-6 kg Pavadėliu : 1.5*120cm

Nemokamas pristatymas dauguma šalių. Mes laivas jums Kinija Paštu Oro, jei pakuotėje ne mažiau kaip 2 kg. Jei jūsų pirkti daugiau nei 2kg, mes auto pasirinkti, greitas pristatymas ( DHL / FEDEX / UPS / EMS / Special line ) jums. Tai užtruks 5-10 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti savo daiktą per 6 savaites, prašome leiskite mums dabar, mes patikrinti tai už jus.

Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų. Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes stengiamės dirbti jums problemų.

Mes patikrinti kiekvieną elementą prieš vežimą, kad būtų išvengta grįžta defektų arba neteisingai. Taigi, po prekių gavimo, prašome patikrinti jį veidas į veidą. Jei yra jokią žalą, prašome reikalavimą atlyginti žalą, kurjerių įmonės karto(Mums padės reikalavimą). Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą. Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos. Turėtų grįžta būti reikalaujama: Susisiekite su mumis Alibaba.com " s pranešimų centro Pateikti kuo išsamesnę informaciją apie problemą, turite Leidimą grįžti prekės bus išduotas Grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keistis arba grąžinti Visas grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas

Tipas Diržai
Sezonas Visi sezonai
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Šuns Pakinktai Tipas Pagrindinio Apynasrio Diržai
Funkcija Atsiskyrusio
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelis Kietas
Prekės Pavadinimas doagk
Medžiaga Nailonas
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai

Panašūs produktai