Pagalvė Stovėti Telefono Laikiklis Lengvas Tablet Skaityti Turėtojas Skaityti Stovėti Putų Juosmens Poilsio Pagalvėlė, Skirta "IPad" Telefonas

€3.16

-35%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: , Namai Ir Sodas, , Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, .

Savybės:

Pavadinimas:Tablet stand

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 vnt

Aprašymas:

1. Planšetinio kompiuterio stovą, kad būtų patogiau skaityti, naršyti internete, ir filmai: Mūsų naują planšetinį sofa, kūrybinis gyvenimas, naudoja minkštas ir praktinių tablet stendas, kuris yra labai tinkamas tablet kompiuterius ir mobiliuosius telefonus.

2. Mėgaukitės savo mėgstama skaitymas, filmų ar žiniasklaida iš savo lova, sofa arba fotelis. Komfortą šis unikalus tablet stand pagalvė yra suderinamas su visų modelių tabletę telefonai.

Su mikropluošto išorinis sluoksnis yra gaivus ir patogūs, dėl savo kelio: mūsų prabangus, lengvas mikropluošto išvaizdą, suteikia jums valandas patogus patirtį, puikiai tinka savo mėgstamą planšetinį kompiuterį ar įrenginį.

3. Išorė iš mikropluošto yra nuimamas, plaunamas ir gali būti veiksmingai prižiūrimas, patvarus.

4. Gali būti naudojamas keliais būdais: Planšetinį kompiuterį, sofos yra planšetinio kompiuterio stovas, kuris naudoja daug funkcijų. Gali būti naudojamas ant sofos, foteliai, neeilinis lovos, ar ant stalų ar kavos staliukai. Jūs netgi galite padaryti tablet pagalvė pagalvėlės patogu ir smagu naudotis keliaujant. Net ir naudoti jį kaip planšetinį kompiuterį įkrovimo stotį.

5. Įvairių spalvų, pasirinkti iš: mūsų pagrindinės spalvos yra drąsus, panaudota

Pakuotės turinys:

1* Planšetinio kompiuterio stovas

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Funkcija Atsparus vandeniui
Technics Audiniai
Šildymo Būdas Prijungti Tipas
Modelis SPAUSDINTI
Formos Stačiakampis
Rinkinys Tipas No
Tipas Cusion
Stilius Paprastas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Naudoti Sėdynė
Modelio Tipas Kietas
Įdaru Medvilnės
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris Tabletę pagalvė
Kilmės KN(Kilmės)
Ne išimti ir Išskalbti

Panašūs produktai