Dantų T4A T4K Dantis Ortodontinio Aparato Treneris vaikas Aligner Derinti Petnešų Treneris Spardytis Laikiklis Dantų tiesinimo priemonė

€2.28

-46%

€4.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto aprašymas:

Kostiumas:

T4K tinka 8 -15 metų amžiaus

T4A tinka žmonėms, virš 15 metų, Nes pirmasis yra įvesta 1992 metais, Prieš-Ortodontinis Treneris Vaikams (T4K) tapo viena iš populiariausių ir sėkmingai, gaminį iš MRC. Į T4K yra labiausiai veiksminga anksti sumaišyti dentition už dantų išsiveržimas orientavimo ir korekcija myofunctional įpročius. Į T4K turi būti dėvimi 1 valandą kiekvieną dieną, ir naktį, o miegoti ir visada atsiminti, kad atlikite šiuos kelis paprastus veiksmus: • Lūpos kartu - visą laiką, išskyrus tuos atvejus, kai kalbėjo. • Kvėpuoti per nosį - padėti vystytis viršutinio ir apatinio žandikaulių, ir pasiekti teisingą įkandimo. • Nr. lūpų veiklą, kai rijimas - tai leidžia priekiniai dantys parengti tinkamai. Treneris Sistemos yra skirtos aktyviai perkvalifikuoti režimas, liežuvio ir peri-burnos raumenis burną, teisingo kvėpavimo įpročius ir suderinti priekinės dentition. Mišrios dentition, tai labai padeda tiek dantų ir veido vystymosi. Lektorius Vaikams / Pre-Ortodontinis TRENERIS yra labiausiai veiksminga anksti sumaišyti dentition ištaisyti myofunctional įpročius ir dantų išsiveržimas gaires. Dantų Kanalų ir Labial Lankai vadovas besivystančių dentition į tinkamą derinimą, kol Liežuvis Žymeklį ir Lūpų Buferiai gydyti myofunctional įpročius.

Modelio Numeris Ortodontinis Petnešos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Dantų Balinimas
T4K KOSTIUMAS Vaikams nuo 6 iki 15 metų
Funkcija 1 Vaikų ortodontijos treneris
Funkcija 3 Ortodontinis Petnešos
Elemento Tipas Ortodontinis Petnešos
Amžiaus Grupė Vaikai
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai