2VNT Automobilio galinio vaizdo Veidrodžio Atspindintis Dekoro Lipdukas, Decal Skoda Octavia Greitai Fabia Puikus Kodiaq Scala Karop Kamiq Accessories

€1.45

-53%

€3.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Dėmesio stipriai! ! ! Spalva balta etiketė yra šališkas link sidabriškai balta, patalpinti jūsų užsakymą, atidžiai! Aprašymas: 1.Produkto Pavadinimas: Automobilių galinio vaizdo veidrodis Lipdukas 2.Spalva : Juoda ,Balta 3.Medžiaga:Vinilo 4.Dydis: 20CM X 2CM Funkcija: Padaryti savo automobilį daugiau cool!! Lengvas Montavimas, paprasčiausiai nulupkite ir taikyti. Geriausias apdailos ir apsaugos jūsų automobilį. Atsparus vandeniui, Išnyks atsparus, lipni, Lengvai, naudoti, Stiprų vizualinį poveikį, Lengvas valymas ir priežiūra. Šią ypatingą šviesą atspindinčios dangos paviršiaus šis lipdukas yra labai panašus į dangos licencijos plokštė leidžia geriau matomumas nakties metu. Įdiegimas: 1.Įsitikinkite, kad paviršius, kurioje produktas bus naudojamas yra švarus, sausas ir be dulkių, tepalų ir vaško. 2.Nustatyti tikslią vietą, produktui 3.Nuplėšti ir klijuokite lipduką ant jūsų automobilio. 4.Nejudinkite produkto ar plauti savo automobilį per 24 valandas po įrenginio Pakuotėje : 2vnt Automobilio galinio vaizdo veidrodis Lipdukas Pastaba: 1.Pastabos: nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių. 2.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dizainas Žodžius
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Elemento Ilgio 20cm
Modelis Automobilio Logotipas
Tipas Klijai Lipdukas
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Plotis 2cm
Kategorijos Lipdukai
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Modelio Pavadinimas už Skoda
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lipdukai

Panašūs produktai