1pcs Plunksnų Formų Papuošalai Silikono Formos Priėmimo Pakabukas Silikono Dervos "PASIDARYK pats" Amatų Įrankiai Rankų darbo Įrankis Plunksnų Epoksidinės Dervos Pelėsis

€2.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

1pcs Plunksnų Formų Papuošalai Silikono Formos Priėmimo Pakabukas Silikono Dervos "PASIDARYK pats" Amatų Įrankiai Rankų darbo Įrankis Plunksnų Epoksidinės Dervos Pelėsis

Aprašymas:

Pavadinimas: Silikono formos

Medžiaga: Silikonas

Spalva: skaidrus

Stilius:Plunksna epoksidinės pelėsių

Tikslas: "PASIDARYK pats" crystal epoksidinės gamyba

Proga: Papuošalai, aksesuarai, Kabantys pakabukai, Namų dekoracijas, Dovanų...

Savybės: pelėsių, yra pagaminti iš plyšimui atsparaus silikono, su aukštais skaidrumo, aiškios tekstūros, patvarumas, gera sandarinimo ir tvirtumas, o ne lengvai deformuotis.

Ypatybė:

Mūsų klojiniai vykdyti pobūdį ir laisvės, suteikia jums įvairių vadovo patirtis, turtingas produktai, pilnas stilius, ir įvairių pelėsių priemones pasirinkti, suteikti patogumo savo "PASIDARYK pats" ir pridedant įvairių įdomus jums ir jūsų šeimai.

Pastaba:

1. Dydis: produktas yra išmatuotas rankiniu būdu. Prašome leisti vadovas klaida diapazonas yra nuo 1-3mm. Ir prašome atidžiai palyginti dydį, prieš perkant. Dėl skirtingų matavimo metodų kiekvieno asmens, ten bus šiek tiek klaidų, bet tai yra normalus reiškinys, prašome suprasti .

2. Produkto fotografuojama natūra. Mes stengiamės išlaikyti juos atitiktų realią prekę. Tačiau atsižvelgiant į tai, naudoti žibintai ,monitoriai, ir asmens supratimą spalvomis, yra šiek tiek spalvų skirtumas tarp realaus produkto ir nuotrauką. Galutinis spalvos gaminį, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Atsiliepimai:

1.Kai gausite paketą, jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, palikite 5 žvaigždžių grįžtamojo ryšio su Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždės, mes bus dėkingas jums.

2.Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome susisiekti su mumis pirma, nepalik jokių neigiamų atsiliepimų. mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.Ačiū už jūsų pasitikėjimą.

Elemento Plotis 0inch
Modelio Numeris Plunksnų epoksidinės pelėsių
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Išvados Tipas Pelėsiai
Elemento Ilgio 0inch
Produkto Savybės Ekologiška
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 30g
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Aukštis 0inch

Panašūs produktai