Automobilių Sankabos Skylę Korektorius Sankabos Išardymas Sankabos Montavimo Įrankis Universalus Derinant Centravimo Įrankis

€2.13

-29%

€3.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

51826 Karšto Parduoti Funkcijos: 1.Geras pagalbininkas: Universalus prietaisas, skirtas fiksavimo sankabos disko. 2.Profesionalus dizainas: Šis įrankis leidžia greitai darbą vieną vienovę ir suderina sankabos ir slėgio plokštės iki montavimo. 3.Puikios kokybės: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugi ir ekologiška, ir patvaresni. Aprašymas: Leisti sankabos diskas bus centre patogiai ir patogiai workbench. Specifikacijos: Spalva: juoda Medžiaga: plastiko Pakuotė: 2 * rankovės inkarai 1 * spyruokle rankovės Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Spalva
Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Automobilių Sankabos

Panašūs produktai