Dsycar 10vnt/Daug Vario Automobilį, Dviratį, Motociklą guminės žarnos tubeless tipo vožtuvas įterpti vožtuvas core Vožtuvo Stiebo Šerdies Pakeitimo Dalis

€1.12

-48%

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

Aprašymas

Padangų Vožtuvo Stiebo Šerdies Pakeitimas yra puikus pakeitimas sklendės pagrindinių profesinių ar DIYer. Jis sukurtas su antspaudu prie kilnojamojo, spyruokliniai pin kodą, kurį leidžia suslėgtas oras praeiti, kai pripučiamos padangos. Ji yra skirta naudoti automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių, ATV kartu su bet kokia kita transporto priemonė, kuri naudoja padangas. Į ABN padangų vožtuvas core pakeitimas yra turi turėti bet koks mechanikas.

Savybės

- Medžiaga: varis, dengtas variu-Sukurta su antspaudu prie kilnojamojo, spyruokliniai pin kodą, kurį leidžia suslėgtas oras praeiti, kai pripučiamos padangos.

- Sutinka, darbinis oro slėgis iki 300 PSI.

-Skirta naudoti bet koks automobilis, sunkvežimis, motociklas, dviratis, ATV kartu su bet kokia kita transporto priemonė, kuri naudoja padangas.

-Sunkiosios vožtuvo stiebo šerdies su temperatūros diapazonas -65°F (-54°C) ir 250°F (121°C).

- Paprasta Naudoti: Jack iki rato, pašalinti seną core su vožtuvu pagrindinė priemonė, įsukite naują core (aptemptas vožtuvas core iki užkirsti kelią lengvuosius temas), ir pildymas padangų. Apsaugoti vožtuvas branduolys iš žvyro, smėlio ir drėgmės. Žvyro, smėlio ir gali užkirsti kelią vožtuvo šerdis iš sandarinimo visiškai, ir drėgmė gali užšaldyti žemoje temperatūroje nugalėjo antspaudas.

Paketą, Įskaitant

10vnt * Vario Pakeitimo Padangų Core Dalis

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris C0648
Prekės Pavadinimas DSYCAR
Medžiaga Vario

Panašūs produktai