Ultra Slim Telefono dėklas Skirtas iPhone 6 6s 7 8 6 S Plius Telefoną Atvejais, Saldainiai Spalvų Kieto PC "iPhone 5" 5S SE Galinį Dangtelį Coque X S MAX

€0.59

-20%

€0.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Karšto Pardavimo Spalvinga Matinis dangtelis skirtas iphone 5 5s 4 4s 6 6s atveju plastikiniai byla apima plonas telefono dėklas shell Ką užsakymo kiekis nedidelis, arba didelis kiekis, pažadame, kad mes bus pristatyti kaip galima greičiau.^-^ Jei norite, kad didelis kiekis, prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų.^-^ Produkto Aprašymas 1. Būklė:100% visiškai NAUJAS. 2. Medžiaga: plastmasinis 3. Pasirūpinkite, kad jūsų TELEFONO saugūs ir apsaugoti stiliaus su šios odos krepšys priedų. 4. Slydimo jūsų TELEFONO pridėti purslų spalvos. 5. Pristatyti akimirką visi aplink apsaugą nuo įbrėžimų, Pagamintos iš lygaus, apdorotos gumos, kuri yra atspari purvą ir dėmes, Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose nereikia pašalinti odos. 6. Sugerianti smūgius, grūdintas, ir kovos su įbrėžimams medžiaga. 7. Dydis: Puikiai tinka. 1 pastaba: Jei esate nepatenkinti su prekės arba laivybos laikas, rašykite mums PRIEŠ jums palikti atsiliepimus.Mes stengiamės jums PADĖTI.Ačiū! 2 pastaba: Prašome palikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ reitingą ir TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ, jei jus tenkina prekė.Nes neutralų grįžtamąjį ryšį ir 4 žvaigždžių, yra laikomas neigiamų atsiliepimų. 3 pastaba: Plz palikti savo VARDĄ, pavardę ir išsamus Adresas, jei jūsų adresas yra Rusijoje.

Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Funkcija Purvo atsparus
Prekės Pavadinimas GLSHST
Retail Pakuotė No
Savybės Kieto Plastiko ultra plonas Mobilusis Krepšiai, Dėklai
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
dydis 4inch/4.7inch/5.5inch/5.8inch/6.1inch/6.5inch
Dizainas Paprastas

Panašūs produktai