32 mm Dulkių siurblys teptuku galvos Naudoti Namuose, Sumaišyti Arklių Plaukų, Ovalios, Valymo Šepetys Galvutė Dulkių siurblio Priedai Įrankis

€2.77

-32%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dulkių Siurblių Dalys, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Dulkių Siurblių Dalys, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Dulkių Siurblių Dalys.

Naudojamas valyti grindys, kilimai, knygų lentynos ir t.t., visoje paraiškas kasdieniame gyvenime.

Jis yra universalus ir praktiškas aksesuaras už buitinių dulkių siurblys.

Minkšta šerių šepetys, gali užkirsti kelią braižymo daiktų paviršių.

Storosios žarnos plaukai gali veiksmingai valyti dulkes su mažiau laiko.

Jis gali taip pat naudojamas valyti dulkių iš klaviatūros.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas + Žarna Plaukų

Kalibro: 32mm / 1.26 į

Šerių Ilgis: 4cm / per 1.57

Prekės Svoris: 53g / 1.86 oz

Prekės Dydis: Apytiksl. 13,5 x 7 x 7cm / 5.31 x 2.76 x 2.76 in (L x W x H)

Paketų Sąrašo: 1 x Apvalus Šepetys

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/-1-3cm.

Apmokėjimas: 1) Mes priimame mokėjimus per Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo. Garantija: 1) Visi produktai bus tikrinami prieš siunčiant jums, 2) garantinio laikotarpio metu, jei problema kyla dėl kokybės priežasties, prašome būti kooperatyvo imtis nuotraukas ar Vaizdo įrašus į klausimą ir atsiųsti mums patikrinti. Atsiliepimų: 1) Mes visada darome viską, kad tarnauti ir visada teikti aukščiausios kokybės gaminius, kad kiekvienas klientas, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis, mūsų produktus, prašome nedvejodami palikti mums teigiamą grįžtamąjį 2) Jei turite klausimų apie produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes nuoširdžiai, kad patenkinti jus, tai yra mūsų Atsakomybė, tiesiog negalima palikti neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis. Ačiū. Vežimą: 1) Užsakymai yra tvarkomi laiku, kai patikrina mokėjimo, kaip įprasta, už mus tai kainuos 24 valandas gauna atlyginimą. 2) Jūsų užsakymas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą, mums reikia jūsų teisingas telefono nr. Įsitikinkite, kad prekės gausite. 3) mes laivas per DHL ar Fedex, kada nors jūs pasirinko DHL, mes galime "Fedex" IE, tam tikrą laiką, kurį pasirinkote, "Fedex", TY, Mes galime DHL, tai priklauso nuo situacijos, prašome patvirtinti, kad jūs galite priimti. 4) po to, kai mes laivo, mes stebėti prekių už jus, Ir jums žinoti naujienas.

Modelio Numeris Dulkių Siurblys Teptuku Galvos
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai