7 Vamzdžiai Balionai Laikiklio Stovas Su Gimtadieniu Dekoracijos Kūdikis, Berniukas, Mergaitė Pirmoji Metų Balionų, Konfeti Suaugusiųjų Vestuvių Deco

€1.20

-28%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Cleetywoo 7 Vamzdžiai Balionai Laikiklio Stovas Su Gimtadieniu Dekoracijos Kūdikis, Berniukas, Mergaitė Pirmoji Metų Balionų, Konfeti Suaugusiųjų Vestuvių Deco

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Mes paprastai plaukti užsakymai 24 valandas, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojame siunta: Basilico-pica.lt standartinis pristatymas--Daugiau standable, saugesnis, greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. 5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų nuo užsakymo užbaigimas, prašome susisiekti su mumis.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių. 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų siekimas. Tai labai dėkingi, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir mes grąžinti. Jei jūs jaučiate, kad mes tai trūksta teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą,pls, suteikia mums galimybę ir susisiekite su mumis valstybės nepasitenkinimas, mes išspręsti šią problemą už jus. AČIŪ!

Proga Motinos Diena
Balionai Stovi Turėtojas laimingo gimtadienio dekoracijos
Kilmės KN(Kilmės)
Oro Kamuoliukus Stovėti Stick 7 Vamzdžiai Balionai Laikiklis Kolonėlės Stovas
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Latekso
Prekės Pavadinimas Cleetywoo
Aukso Rožinės Spalvos Konfeti Kolbų 1-ojo Gimtadienio Balionai Girl Baby Shower
Balionas Stovi Turėtojas Vestuvių, Gimtadienio Kolbų Apdaila
Balionai Stick Vestuvių Stalo Deco
Konfeti Balionas Stick 7Tubes Balionai Turėtojas Balionas Stulpelio, Stovo Laikiklį
Balionas Turėtojas Stulpelyje Bazė Baby Shower Vaikams Gimtadienio Apdaila
Modelio Numeris 7 Vamzdžiai Balionai Turėtojas
7 Vamzdžiai Balionai Stovi Balionas Stulpelio, Stovo Laikiklį

Panašūs produktai