Automobilio Durų Gumos Sandarinimo Juostelės Auto Durų Sandarikliai Aksesuaras Dvigubo Sluoksnio Raštas Automobilis, Plomba Weatherstrip Auto Interjero Priedai

€4.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Užpildai, Klijai & Hermetikų, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Užpildai, Klijai & Hermetikų, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Užpildai, Klijai & Hermetikų.

Specifikacija: Produkto pavadinimas: Dvigubas sluoksnis B formos sandarinimo juostos Produkto tipas: 1 /2 /5 /8 / 16 / 25 metrų Gaminio dydis: 12mmX13mm Spalva: Juoda Funkcija 1: Pageidaujamas gumos medžiagos Funkcija, 2:Universali visų automobilių Paketo: 1 vnt / užsakymo Funkcijos: 1. Aukštos kokybės medžiaga, atlieka gerai atsparus vandeniui, dulkėms ir garso izoliacija; 2. Stipraus tempimo stiprumas ir geros elastinga, puikus lankstumas; 3. Sumažinti šaligatvio arba grindinio plokštės ir vėjo triukšmo perduoti į automobilį, pagerinti vairavimo komfortas ir išvengiama dulkių ir lietaus į automobilį; 4. Balsas yra pastovus ir sunkus, kai jungiklis automobilio duris, optimizuotas uždarė duris susidūrimo, pašalinti susiduria garsą, kai uždarė automobilio duris. Pastaba: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Ačiū!

produkto pavadinimas automobilių durų sandarinimo juostos
Funkcija 1 automobilio sandarinimo juosta
Elemento Aukštis 1.2cm
Matetial automobilio sandarinimo juosta Guma
Elemento Ilgio 25m
Elemento tipas automobilio sandarinimo juosta Glaistai, Klijai & Hermetikų
Modelio Pavadinimas BC-785200
Naudoja automobilio sandarinimo juosta Triukšmo izoliacija, apsauga nuo dulkių, sandarus
Funkcija, 2 automobilių sandarinimo juostos Pageidaujamas gumos medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 1.3cm
Elemento Tipas Glaistai, Klijai & Hermetikų
Prekės Svoris 0.9kg
Spalvos automobilio sandarinimo juosta Juoda Spalva
Specifikacija automobilio sandarinimo juosta 2m, 4m, 8m 16m, 25m
Modelio automobilių sandarinimo juostos Universalus Visus Automobilius
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK

Panašūs produktai