5 Figūras, Sodas, Augalai, dekoratyviniai augalai, Automatinė Savarankiškai Laistymo Įrenginys Stiklo Laistymo Skardinės, Gėlės, Dekoratyvinių Augalų Priemonė 1 vnt jardi

€2.82

-19%

€3.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vandens Skardinės, Namai Ir Sodas, Pigūs Vandens Skardinės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vandens Skardinės.

Produkto Aprašymas: Pakuotė: 1 vnt Medžiaga: Aukštos Borosilikatinio Stiklo Spalvos: Skaidrus Dydis: žr. nuotraukas Produkto savybės:

Aukštos kokybės savaime laistymo konteinerių siūlo vidutinio vandens savo augalai automatiškai. Tiesiog stumdosi, vamzdelis, į dirvą ir vandenį bus lėtai išmeta automatiškai laistyti savo augalų, be reikia nustatyti laikmačius. Lengva ir patogu naudoti. Nėra maitinimo šaltinis ar kitus poreikius, ir ji bus automatiškai laikyti vazoninių augalų dirvožemio optimalų drėgmės lygį. Su skaidriais kūno dizaino, jūs galite pamatyti, kiek vandens liko augalų laistymo, kurie padės jums pridėti vandens į kartą. Jis puikiai tinka laistyti kambarinių augalų, kambarines gėles, vazoninių augalų, kiemo augalų, kabantys augalai ir kt. Produkto Vaizdai Apie Laivybos ♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba. Patarimai: Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote. Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Formos Paukštis,Star,Sraigių,Grybų,Gulbė
Tipas Vandens Skardinės
Modelio Numeris Automatinis Savaiminis Laistymo Įrenginys
dydis See Pictures
Medžiaga Aukštos borosilikatinio stiklo

Panašūs produktai