Sulankstomas Naminių Kačių Tunelio Žaislas Išardomi 2/3/4/5 Skylių S-type Katė Palapinė Tunelio Žaisti Vamzdis Žaislas Patalpų, Lauko Katė Mokymo Žaislas Vamzdžiai

€2.54

-25%

€3.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kačių Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kačių Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kačių Žaislai.

Kulka Taškų:

1、Juokingi Žaislai Katėms: Pet tuneliai teikia valandų pratimas jūsų kačiukai, kabo kamuolius savarankiškai pramogų ir slepiasi.

2、S-type Keturių krypčių Tunelis: Kelio formos, leidžia katės galėtų laisvai patekti skirtingose vietose.

3、Išardomi Tunelis: kompaktiškas sandėliavimas ir kelionės, tunelis gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi, kai jo nenaudojate.

4、Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš poliesterio medžiaga, ji yra patogus, saugus ir purvinas, universalus visiems sezonams.

5、Plačiai Taikoma): Šis tunelis tunelyje rinkinys puikiai tinka katėms, triušiams, šeškams ir šuniukai žaidžia ir knarkimas.

Savybės:

Juokingi žaislai katėms: Pet tuneliai teikia valandų pratimas jūsų kačiukai, kabo kamuolius savarankiškai pramogų ir slepiasi.

S-type keturių krypčių tunelis: kelio formos, leidžia katės galėtų laisvai patekti skirtingose vietose.

Išardomi tunelis: kompaktiškas sandėliavimas ir kelionės, tunelis gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi, kai jo nenaudojate.

Pagaminti iš poliesterio medžiaga, ji yra patogus, saugus ir purvinas, universalus visiems sezonams.

Šis tunelis tunelyje rinkinys puikiai tinka katėms, triušiams, šeškams ir šuniukai žaidžia ir knarkimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pet Tunelis

Stilius: S-type keturių krypčių tunelis

Medžiaga: poliesteris

Matmenys (apytiksl.): vieną S-formos, ilgis 60cm/23.6 tam, skersmuo 25cm/9.84 į

Svoris: apie 500g

Tinka: kačių, triušių ir šeškų ir šuniukai

Pakavimo Sąrašas:

1*Pet Tunelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Tipas katės
Žaislai Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GoldCistern
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai