6pcs/Mados Mėlyna Akmens Karoliukai Daugiasluoksnės Zawalcowany Apyrankės Rinkinys Moterims Boho Vasaros Kutas Bangles Žavesio Šaliai, Papuošalai, Dovana

€1.03

-40%

€1.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kryptis Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kryptis Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kryptis Apyrankės.

Prašome Atkreipti Dėmesį, 1.Mini, Kad yra 1 vnt/Poros/Set Nemokamas Pristatymas,galite Maišyti Tvarka. 2. Kad >3pieces/porų/komplektas: Nemokamai Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,Yanwen Ail Paštu . 3.10$ 4.Kad > 120$:Nemokamai Express Pristatymo Paslaugas.(EMS,DHL, "FEDEX", UPS) 5. Mes tiekiame nuleisti pristatymas/didmeninė/pritaikytą dizainą. Pastaba: 1.Mes paramos mažmeninė, didmeninė prekyba, dropshipping ir pritaikymas. 2.Mes turime mūsų pačių gamykloje. Maloniai prašome nusipirkti, jei jums reikia. 3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes atsakysime į tai. 4.Prašome Palikite mums neigiamų atsiliepimų arba Neutralų atsiliepimą, arba mažas balas išsamiai reitingų pardavimas, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš jūs tai darote, ačiū jums labai už jūsų supratimą.

Medžiaga Mūrinis
Prekės Pavadinimas OIQUEI
Nustatymo Tipas NĖRA
Proga Vakarėlį,Vestuves,Gimtadienį,Jubiliejų,Dovanų,Kasdien
Elemento Tipas Apyrankės
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Pakavimas 6pcs/opp krepšys
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Modelio Numeris Natūralaus Akmens Charms Bangles
Spalva kaip nuotraukoje
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Funkcija Mados Energijos Joga Apyrankės Moteris vyras
pora apyrankė Apyrankė Femmes
Metalų Tipas cinko Lydinys
Suderinamumas Viskas Suderinama
Vario karoliukai LYDINYS
Lytis moterys,merginos
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės

Panašūs produktai