MAKEBASS 5.5/ 0.84 oz Minnow Nuskendo Žvejybos Masalas Multi Galais 3 Skyriai Dirbtinis Sunku Jaukų Wobblers Žvejybos Reikmenys

€3.21

-35%

€4.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

EKO-DRAUGIŠKOS MEDŽIAGOS - 8 spalvos, 5.5 colių 0.84 oz, 2 stiprus ir staigus didelis anglies plieno aukštų kabliukai. 100% ABS medžiaga, Kuri leis jums naudoti žvejybos masalas. SU PLIENO KAMUOLYS VIDUJE kamuolys yra visada geležinkelių, kai dempingo, kurie gali kontroliuoti barycenter lengvai ir gali būti išlieta, kiek. Susidūrimo garsus pritraukti žuvų veiksmingai. Tai gerai, padidina jūsų šansai pagauti, kad trofėjus pavyzdys. MULTI SUJUNGTA ĮSTAIGA - du kartus bendrą viduryje&vieną bendrą gale, juda lankstus, modeliavimo žuvies uodega rodo, kad jūs turite pagrindinis žvejybos patirtį.

DIRBTINIS MASALAS - Su Dazzy žuvies žvynelių, 3D stereoskopinis akis, visą Gyvenimą, kaip plaukimo veiksmų vandens. Tai reiškia, kad jūs galite sugauti žuvų lengvai. Ypač žvejybos entuziastas !!

Specifikacija:

Pastaba:

Kablys Yra Labai Aštrūs.

Prašome Rūpintis Susitvarkyti.

Laikykite Jį Vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Mes garantuojame, kad produktų, jums gauti yra suderinti su ką mes, aprašyti ir nuotraukomis.kitaip 100% Pinigų Grąžinimo ! !

Veiksmas Lėtai Skęstančio
Modelio Numeris Vandens min 140
Ilgis 14cm/5.5in
Spalva 8Colors
Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas Makebass
Kablys 2 Black Japonija Aukštų Kabliukai
Tikslas žuvis Lydekos, Šamai, Ešeriai, Bass, Ešerių, Upėtakių, Walleye, ir kt.
Žiedai Dvivietis Butas Stiprus Žiedai
Stilius Longcast
Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 20g /0.7oz
Kategorijos SUVILIOTI
Medžiaga, iš Kūno Aukštos kokybės ABS medžiagos
Pozicija EŽERAS

Panašūs produktai