USB-C OTG Adapterio Kabelis, skirtas Xiaomi Redmi Pastaba 9S 8 8T 7 9 Pro Max C Tipo USB OTG Kabeliu Konverteris Redmi 8 8A K20 K30 Pro 5G

€1.39

-49%

€2.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonas Adapteriai & Keitikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Adapteriai & Keitikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonas Adapteriai & Keitikliai.

USB-C OTG Kabelis

už Redmi(USB-C Plug)

_______

Apie USB OTG

Kaip Patikrinti, jei Jūsų Prietaisas Palaiko USB OTG? USB On-The-Go " (OTG) yra standartizuota specifikacija, kuri leidžia prietaisu nuskaityti duomenis iš USB įrenginių, nereikalaujant KOMPIUTERIO. Įrenginys iš esmės veikia kaip "USB host" , kad į valdžią ir kontroliuoti kitą USB periferiniai įrenginiai, tokie kaip klaviatūros/pelės, žaidimų valdikliai, ir daug daugiau. Bet kaip jums sužinoti, ar jūsų Android telefonas palaiko USB OTG? 1 būdas: Pažvelgti į lauką, jis atėjo, arba gamintojo svetainėje. Jūs pamatysite, USB OTG išvardytų specifikacijų. 2 būdas: Įdiekite USB OTG Tikrintuvas , paprastas app " norėdami patikrinti, ar jūsų telefonas palaiko USB OTG, ar ne.

Ką Jums Reikia Naudoti USB OTG? 1. Prisijungti atmintines ir Išorinius kietuosius Diskus; 2. Žaisti Su Vaizdo Žaidimų Valdikliai; 3. Kontrolės "Android" Su Klaviatūra ir Pele; 4. Spausdinti Tiesiai Iš Spausdintuvo; 5. Valdykite Savo Fotoaparatą;

_______

Suderinama su:

Mes negalime garantuoti, kad sąrašas yra 100% teisinga.

Prašome patikrinti,: USB-C uosto & OTG palaiko .

> Xiaomi Redmi 8

> Xiaomi Redmi 8A

> Xiaomi Redmi 8A Pro

> Xiaomi Redmi K20

> Xiaomi Redmi K20 Pro

> Xiaomi Redmi K30

> Xiaomi Redmi K30 5G

> Xiaomi Redmi K30 Pro

> Xiaomi Redmi Pastaba 7S

> Xiaomi Redmi 7 Pastaba.

> Xiaomi Redmi Pastaba 7 Pro

> Xiaomi Redmi 8 Pastaba

> Xiaomi Redmi Pastaba 8 Pro"

> Xiaomi Redmi Pastaba 8T

> Xiaomi Redmi 9 Pastaba

> Xiaomi Redmi Pastaba 9S

> Xiaomi Redmi 9 Pastaba Pro

> Xiaomi Redmi 9 Pastaba Pro Max

> ......

_______

Savybės: Aukštas Suderinamumas: Suderinamas su visais USB "flash" diskai, smart phones/tablet PC su OTG funkcija ir Tipo C uosto. Parama Flash "Ratai: Prijunkite USB "flash" atmintinę, kad ji OTG funkcija, leidžianti telefone skaityti ir rašyti duomenis. Prijungti Pelę ar Klaviatūrą: Parama jums žaisti žaidimus arba rašyti pranešimus prijungus pelę ir klaviatūrą į savo telefoną.

_______

Techniniai duomenys: Medžiaga: Tvirtas Nailono tinklelio, Alumium lydinio sąsaja. Spalva: Aukso, Sidabro, rožinė aukso. Ilgis: 15cm. Pareigos: OTG dėžė, Išorės pele ir klaviatūra, U disko ir kitus USB įrenginius.

_______

Pastaba: 1. Parama flash " vairuotojai formatas: fat16, fat32, exfat, Ne NTFS! 2. Prieš perkant,prašome ieškoti internete, įsitikinkite, kad jūsų telefonas buvo OTG funkcija 3. Priimančiosios bus galia, statusas, kai prisijungti OTG kabeliu,taip pat nepalaiko tiek OTG ir įkrauti tuo pat metu. 4. Žiūrėti filmą iš "flash" vairuotojų tiesiogiai nėra siūloma, kad būtų geriau, žiūrėti filmus, kopijuoti failą į priimančiosios pirmą kartą.

Prekės Nuotraukas

Kilmės KN(Kilmės)
Tinka 3 OTG Kabelis Redmi Pastaba 8T/8/8 Pro"
2 funkcija USB C OTG(On-The-Go), OTG Tipas-C Laidas, OTG Skaičiuoklė
Funkcija 1 USB-C OTG, TIPAS-C OTG, OTG Adapteris, OTG Jungtis
Funkcija OTG dėžė, Išorės Pele ir Klaviatūra, U disko Reader ir pan.
Tinka 2 OTG Kabelis Redmi Pastaba 7/7 Pro
Išėjimo Įtampa No
Tinka 6 OTG Kabelis Redmi K30/K30 Pro
Modelio Numeris USB 2.0/Tipas-C OTG Kabelis
Tinka 4 OTG Kabelis Redmi 8/8A
Tinka 5 OTG Kabelis Redmi K20/K20 Pro
Tinka 1 OTG Kabelis Redmi Pastaba 9s/9 Pro/9 Pro Max
Prekės Pavadinimas YONJJARY
Įėjimo Įtampa No

Panašūs produktai