Šviesą atspindintys Lipdukai motociklų ratų lipdukai lipdukai ratlankio juostos Laminuotos už YZF FZ 17-18" 0,9 mm

€3.14

-4%

€3.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Lipdukai & Lipdukai.

ratų decal lipdukų rinkinys – Laminuotos!

Pilnas komplektas 2 ratus - iš viso 16 lipdukų.

Pagamintas paskutinis! Dabar laminuota aišku, lankstus, laminatas, siekiant išvengti išblukimo ir braižymo grafika. Kokybės 7 metų 3M specialios didelės obligacijų lipnios vinilo naudoti. Klijuoti ant ratų ir ten pasilikti, kol jūs jį pašalinti. Nebus išnyks arba nuplėšti nuo aukšto slėgio valymo mašinos. Profesionalios kokybės grafika su išskirtiniu duomenys.

Savybės:

- Aukštos kokybės spausdinta su originaliu UV rašalai

- Laminuotos - atsparumas įbrėžimams, kuro, tepalų, cheminių medžiagų, atsparus smūgiams, toliau UV apsauga, pridėtinės patvarumo, blizgančiu

- Aukštos obligacijų klijų

Ratų dydis: 17" 18"

- Juostele storis: 9 mm

- 4 vnt logo lipdukus vidinės dalies rato

- Skaičius lipdukai įtraukta: 16

- Veidrodinį grafika - taip, kiekviena šalis turi pačia kryptimi juostelės

Montavimo instrukcija

- Profesionali kokybė

- Sukurta, kad tilptų JUODA spalva ratus tik! Pakavimas ir Pristatymas (Skaityti tai pirmą kartą)

Mes paketo įklijos rinkiniai į plastikinius maišelius ir ratų lipdukai su kartono lakštai ir atsiųsti voką su antspaudu "NELANKSTYKITE" ant jo. Jei gausite išlenktas arba sunaikinti paštu voką, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti jį. Visos prekės yra sandėlyje, taigi mes po tą pačią arba kitą darbo dieną. .

Tačiau tai yra post, kartais laivyba yra atidėtas, nes kai kurios pašto problemos, pavyzdžiui, blogo oro, streikus, atostogos, užimtas laikotarpius, kvailas, ir neatsakingas po darbuotojais ir kt. Dauguma mūsų klientai gautų jų užsakymai labai greitai (rasite mūsų atsiliepimų)

Yra keletas dienų, kurios jie bałagan kažkas, kad dauguma pakuočių nuo šios dienos yra atidėtas arba prarado, tokiu atveju prašome būti kantriems, susisiekite su mumis, bet nereikia skubėti pradėti bylą ar palikti neigiamą atsiliepimą, PRAŠOME! Prašome leisti 7-10 dienų, po to, kad mes galime išsiųsti arba grąžinti už užsakymą. Jei negalite laukti, ir norite, kad jūsų daiktas greitai, prašome nusipirkti kitur!

Prašome išvalyti paviršių nuo dulkių ir alyvos, prieš klijuojant lipdukus.

Specialios Funkcijos Papuošti
Elemento Aukštis 0.01inch
Elemento Ilgio 18inch
Elemento Plotis 18inch
Prekės Pavadinimas XUEDAMZIN
Prekės Svoris 20g
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai

Panašūs produktai