Vieną Kartą Naudoti 5vnt/daug CR425 Baterija Žvejybos Plaukti USB Įkroviklis 3V Nakties Šviesos Ličio Pin Ląstelių LED Žvejybos Plaukti Priedai

€1.59

-32%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejyba Plaukti, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Plaukti, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejyba Plaukti.

Savybės:

1. Mažas ir lengvas, lengva nešioti, jūs galite naudoti automobilių apmokestinimo, centrinis bankas, apmokėjimo ir pan., lengva naudoti.

2. Palaiko kelis būdus, kaip baterija: Pakraunama apie automobilį, nešiojamąjį kompiuterį, prijunkite įkrovimo, energijos bankų apmokestinimo, multi-funkcija plug, stalinio kompiuterio ir pan.

3. Pagamintas iš anti-degančių medžiagų, kuri yra saugi ir aukšto intensyvumo, patvarus, ilgos gyvavimo trukmės, anti-sprogimo, eco-friendly.

4. Galingas ilgą laiką naudoti, perdirbti, įkraunamos daugiau kaip 100 kartų, patvarus.

5. Greitas įkrovimas, saugūs sprogimo įrodymas, ilgalaikė baterija, geriau nei įprasta baterija apšvietimo.

Techniniai duomenys:

Vieną seansą gali būti naudojamas keturių naktų, ir nuolatinio naudojimo, paprastai vieną naktį. Faktinis naudojimas yra tai, kad pirmos trys naktys yra labai šviesus, ir ketvirtą naktį pradeda palaipsniui susilpninti. Nereikia išmesti bateriją, kai jis tampa silpnas. Jis gali būti naudojamas keletą valandų, po to, pateikti tam tikrą laiką. Kartoti taip tol, kol baterija visiškai išsenka. Po naktinės žvejybos, jūs turite pašalinti baterija. Baterijos turi būti sandariai uždaryti ir laikomi atskirai, kad būtų ilgesnė Baterijos veikimo trukmė.

Pakuotė:

5 x, Float Bateriją, arba

2 x Plaukti Baterija

Dėmesio:

Baterijos yra įkraunamos, kai jis tilptų į atitinkamą įkroviklį!!!

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Pozicija Vandenyno Roko Fshing
Float Tipas Kintama Plaukti
Nešiojamų mokestis Palaiko kelis būdus, kaip įkrovimas
Kategorijos Roko Žvejybos Plūduro
Prekės Pavadinimas Balight
Produkto Tipas Žvejyba Plaukti
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas plaukti baterija
Nutolimas Uodega Tipas Minkšta Uodega
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris 7
dydis 3V
Formos CR425

Panašūs produktai