Kameros Dangtelį Universalus Telefono Antispy Kameros Dangtelis, Skirtas "iPad" Interneto Nešiojamas KOMPIUTERIS Macbook Tablet Lęšiai Privatumo Lipdukas, Skirtas Xiaomi

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobilaus Telefono Objektyvą, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Objektyvas, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilaus Telefono Objektyvą.

Pavadinimas:

Užrakto Magnetas Slankiklį Plastiko Kameros Dangtelis Pad Tablet Web Nešiojamą KOMPIUTERĮ, Fotoaparatą, Mobilųjį Telefoną Lęšiai Privatumo Lipdukas

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda Dydis: 18.5 * 9 * 0.7 mm / 0.7 * 0.4 * 0.03 į Medžiaga: Plastikas Suderinamumas: suderinamumas su dauguma išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, nešiojamas ir kompiuteriai.

Privalumas:

1.Apsaugoti Jūsų Skaitmeninį Gyvenimą: Apima jūsų kamerą, kai jo nenaudojate, ir apsaugo nuo interneto įsilaužėlių nuo Šnipinėjimo jums. Jis yra tobulas, suteikti privatumo, saugumo ir taikos proto asmenų, grupių, organizacijų, bendrovių ir vyriausybių. 2.Labai Plonas: Skirta TIK 0.7 mm storio, ji netrukdys uždaryti savo nešiojamojo kompiuterio. 3. Lengva Naudoti: Kameros Dangtelį gali būti atidarytas arba uždarytas tik su vienu paprastu piršto judesiu. Klijai gali būti lengvai pritaikomi ir pašalintas iš reikiamo prietaiso be pėdsakų. 4.Lengvas Įdiegimas: Jums gali lengvai nuplėšti atgal apsaugos juostos, o tada padėkite jį aplink objektyvą. 5.Platus Suderinamumas Naudojimas: Jis tinka labiausiai išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, nešiojamas, ir kompiuteriai.

Paketų Sąrašo:

Kameros Dangtelį (prekė yra padengti NE Kamera.)

Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Objektyvo privatumo apsaugos pleistras
Sertifikavimo NĖRA
Formos Ovalo formos
Telefono Fotoaparato Tipas 3D Len
Suderinamos Prekės Toshiba
Spalva Spalvos
Prekės Pavadinimas Žvaigždžių gyvenimas
Modelio Numeris a13
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai