Animacinių filmų Kūdikio Stabdžių Braižymo Pirštinės Medvilnės vaikams Berniukas Mergaičių Naujagimių Pirštines, apsauginį Veido bamblys kumštinės Pirštinės Kūdikiams Priedai

€0.74

-40%

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės, Motina & Vaikams, Pigūs Pirštines & Kumštinės Pirštinės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pirštinės & Kumštinės Pirštinės.

Mes esame gamintojas sauskelnės ir seilinukai Mūsų Parduotuvėje Priimti Dropshipping!Didmeninės!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. 100% medvilnės Matinio audinio atnaujinti Mūsų audinys yra pagamintas pagal aplinkos apsaugos ir fizinio technologija, kuri žymiai padidina minkštumą produkto ir yra labiau tinkami kūdikiams. 100% Medvilnės Baby Stabdžių Braižymo Pirštinės Naujagimiui, Pirštines, apsauginį Veido kūdikių Pirštinės, Pirštinės Kūdikių Reikmenys Dydis:10*8cm Medžiaga:100% Medvilnė Tinkamas Amžius:0-6 Mėnesiai Nuoširdžiai Pranešimas:spalva buvo išvežti atsitiktinai pristatymas,prašome įspėjimo. Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pirštinės Dydis 10cm*8cm
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris vaikai pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
plonas medvilnines pirštines berniukai pirštinės
pirštinės princesė baby girl pirštinės
Medžiagos Sudėtis 100% medvilnės
Didmeninė Priimti
Anti-Scratch Vaikai Pirštinės
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Tipas Animacinių filmų
Lytis Unisex

Panašūs produktai