Dėl KOLEGA F5 Atveju 6.0" Mados Minkštos TPU Dėklai KOLEGA F5 Jaunimo Silikoninis Galinio Dangtelio KOLEGA F5 A73 A73T Telefono Atvejais Fundas Rubisafe

€0.93

-5%

€0.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Dėl KOLEGA F5 Atveju 6.0" Mados Minkštos TPU Dėklai KOLEGA F5 Jaunimo Silikoninis Galinio Dangtelio KOLEGA F5 A73 A73T Telefono Atvejais Fundas Rubisafe Savybės: *100% Brand new ir hiqh kokybės. *Mada dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti. *Puikiai tinka forma. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną nuo dulkių, braižymui,smūgiams ir patvarus. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną vertingų investmentfrom subraižyti ir sugadinti. Daugiau Patarimų: * Pigiausia Kaina --- Jei turite kitų kiekio ar modelių, pls susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prekybos vadybininkas, pranešimas... * Pls pastaba man spalvų jums reikia, nes kitaip jūsų prekės bus išsiųsti atsitiktinai. Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! - Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau . - Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, priimant, kad KOLEGA F5 / F5 Jaunimo / A73 (6.0 coliai)

Kokybė Aukštos Kokybės+++++
Modelio Numeris Dėl KOLEGA F5 / A73 Atveju
Medžiaga Minkšto Silikono Fundas Dėl KOLEGA F5
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija B Mielas Animacinių Filmų Dažytos Silikono Padengti
Dizainas Gėlių
Spalva 40 Stilių KOLEGA F5
Pakuotė OPP Krepšiai Coque Dėl KOLEGA F5
Funkcija C Prabangių Mados Visas Raštas Telefonas Atvejų
Savybės Aišku, Spausdinami Minkštas Atveju
Retail Pakuotė No
Suderinamos Prekės KOLEGA
Funkcija Ultra Plonas Plonas Minkštos TPU Galinį Dangtelį
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Panašūs produktai