Plaukų Džiovintuvas Slaugos Kepurės Dažų Plaukelių Modeliavimo Šilto Oro Šildymo, Džiovinimo, Valymo Bžūp Namuose Saugiau, Nei Elektros

€2.28

-21%

€2.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kepurės, Folijos & Apsiaustas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kepurės, Folijos & Apsiaustas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kepurės, Folijos & Apsiaustas.

Plaukų Džiovintuvas Slaugos Kepurės Dažų Plaukelių Modeliavimo Šilto Oro Šildymo, Džiovinimo, Valymo Bžūp Namuose Saugiau, Nei Elektros

Savybės:

1.Lengva naudoti tiktų visiems plaukų tipui. padaryti gražus, garbanotas ir kūno bangos plaukai, be jokios žalos.

Sulaužyti tradiciją atsisakyti elektros plaukų,permės plaukų, sutaupyti šimtus dolerių pinigų ir valandas, laikas eiti į kirpyklą.

Tik paprastus veiksmus ir keletą minučių laiko, gali būti gražus, garbanotas plaukų banga-pasirinkti vidutinio plaukų ir riedėti savo plaukų plaukų volelis minkšta kempinė

zonos, kol plaukų viršų, po visų, sulenkite plaukų volai be jokių įrašą. Svarbiausia yra išlaikyti įtemptą nuo riedėjimo plaukų.

2.Švelni Miego Plaukų Volai-- super lengvas ir minkštas, specialios miegui. Gražūs garbanoti, palaidi ar kūno plaukų banga jums patinka, bus rodomas, kai jums pabusti.

Nereikia nerimauti dėl cheminių ar vandens liesti savo pagalvę. Nereikia miegoti su drėgnų plaukų, miego, poilsio ir grožio geriausiu laiku, nuo kitos dienos rytą.

3.Skirtingų Grožio Būdas Plaukai Garbanoti Banga--už ilgesnius plaukus, galima 2 volai naudoti kartu, kaip 1 plaukų volelis, dauguma žmonių, 1 ritinėlis, kad viena plaukų banga tiesiog kaip

mūsų naudojimo būdas nuotrauką, kai ilgi plaukai, naudoti žemyn pusę dalis ryškesni temperamentas, skirtingas kryptis, pradedant roll plaukų arba atsisakyti priimti skirtingas

stabdžių krzywy plaukai garbanoti banga, įvairių operacija padaryti iš skirtingų grožio plaukų bangos. Gal yra geriausi grožio su mūsų plaukai volai.

4.Lengva Priimti Ir Saugoti--lengvas plaukų volai nustatyti labai tinka kelionės ar atostogų, daug kartų naudotas, galima plauti su vandeniu, sausą laikyti maiše.

Grožio gamtos garbanotas plaukų bangos ir gerai miega abu viską, ką gali gauti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 380*380*200mm

Spalva: juoda/rožinė

medžiaga: Sidabras padengtas audiniu

Komplektą sudaro :

1 * Plaukų Džiovintuvas Bžūp

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Plaukų Džiovintuvas Slaugos Kepurės
Elemento Tipas bžūp
dydis 380*380*200mm
Medžiaga sidabras padengtas audiniu
Spalva sidabrinė/rožinė
Kiekis 1

Panašūs produktai