FINETOO Moterų Medvilnės Kelnaitės 3Pcs Minkštas Dryžuotas Moterų Kelnės Kietas Mergaičių apatinės Kelnės Seksuali Moteris apatinis Trikotažas M-XL Comfort Apatiniai

€3.09

-69%

€10.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės.

PREKĖS APRAŠYMAS

Prekės: Moterims Medvilnės Kelnaitės 3Pcs Minkštas Dryžuotas Moterų Kelnės Kietas Mergaičių apatinės Kelnės Seksuali Moteris apatinis Trikotažas M-XL Patogus Apatiniai Nauja Medžiaga: Medvilnė + Spandex Dydis : M L XL Tinka: Ruožas

Produkto privalumai

√ Ultra-Soft & Itin Elastinga: Pagaminta iš labiausiai premium 95% Medvilnė + 5% Spandex, šių moterų apatinius, yra patvarus, tvirtas, ultra-minkštas, labai patogus, kvėpuojantis ir turi aukšto elastingumo daugumai žmonių. Su puikia siūlių ir meistriškumo, tai galite pritaikyti savo įstaigose kiekviena kreivė. √ Mažaaukščių Dizainas: Šį unikalų ir patobulintas mažaaukščių supjaustyti dizainas suteikia šių kelnaitės pageidautina, visų rūšių kūno formų. Tai padės sumažinti trinties tarp audinio ir kojų, taip užtikrindamas maksimalų komfortą. Tai taps svarbi drabužio savo stalčių. √ Universalus Tinka ir Kieta Spalva: pakuotėje yra 3 vnt minkštos kelnaitės, kad yra 3 dydžių jums pasirinkti iš. Puikiai tinka, idealus gyvenimo. Yra daug kieto spalvų, tinkančių visų rūšių drabužius, kad būtų išvengta nereikalingų keistumo. √ Classic Strip & Puiki Dovana Idėja: Su klasikiniais juostelės ir paprastų dizaino, šios pagrindinės kelnės nebus lengvai išeiti iš dienos ir bus puiki dovana jūsų draugų ar šeimos narių, Kalėdų, Gimtadienio, Padėkos, naujieji Metai, Motinos Diena, ir Valentino Diena! √ Mašina & Rankomis Skalbti: Puikus išnyks-įrodymas, veiklos rezultatus. Šių moterų kelnaitės galima plauti tiek rankomis arba skalbimo mašina. Prašome sausa, ji plokščia ir išvengti sunkiųjų trina.

Džiaugtis Gyvenimu Sexy & Patogus Būdas

Šių stilingų moterų kelnaitės padės paryškinti jūsų kūno kreivės, išlaikant jums patogu, ir jūsų odai kvėpuoti. Mėgaukitės savo seksualus ir gražus gyvenimo būdo!

Siekiama Priemokos & High-End

- Aukštos Kokybės 95% Medvilnė + 5% Spandex - Ultra-Soft & Orui - Aukšto Elastingumo

Mažaaukščių Dizainas Ir Universalus Tinka

Low-rise konstrukcija leidžia kelnaitės tinka visos moterys visų kūno tipų, ar plonas, ar kreivi. Ir turiningas dizainas sumažina trintį tarp audinio ir kojų, taip užtikrindamas maksimalų komfortą. Būtina turėti savo kasdieniame gyvenime!

Klasikinis Vientisos Spalvos & Pagrindinės Stilius

Yra keli vientisų spalvų galite pasirinkti iš, pavyzdžiui, rožinė, juoda, mėlyna, balta, vyno raudona, ir daug suderinimo bet kokio stiliaus. Šis pagrindinis apatinis trikotažas tinka visoms moterims!

Informacijos Šou

Mažaaukščių Dizainas

Išskirtinį Siūlių

Gerai susiuvami su aukščiausios meistriškumo, tai moterų apatinius, turi puikų elastingumą ir nėra lengva žlugimo, nes jos smulkiai austi dizainas.

Ultra-Minkštas Audinys

Dvigubas vidinis

Atnaujintas Tarpkojo

Patobulinta šakumo dizainas yra patogūs ir užtikrina maksimalų vėdinimą.

Kvėpuojantis audinys

Dalintis Komfortą ir Pasitenkinimą su Draugais

1.Jei jus tenkina mūsų papuošalai mūsų daiktų,nepamirškite palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. 2.Jei jūs suteikiate mums 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su jūsų pirkėjo parodo,galite tapti mūsų VIP. 3.Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nesate patenkintas,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!!!

1.Mes išsiųsti visus užsakymus per 48 valandas,visas prekes mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas paštu, oro paštu. 2.Pristatymo laikas dėl vietos papročius,kai kurie griežti šalyje bus atidėti kelių dienų. 3.Jei jums nėra receieve užsakymo metu, pristatymo datos,prašome neatidaryti ginčas pirmiausia, prašome ne hesiate susisiekite su mumis.mes bus būti atsakingas už savo parpel ir stengiamės išspręsti šią problemą už jus!!! Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Modelio Numeris Panty N135
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Stilius kasdien
Drop laivyba Drop laivyba Priimti
Funkcija Moteriški apatiniai, seksualus kelnaitės
Medžiagos Sudėtis 95% Medvilnės,+5% Spandex
Naujas Atvykimas Moterys-Ultra plonas Apatiniai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis M L XL
Medžiaga Spandex
Lytis MOTERIS
Moterų Apatiniai Pantie Sexy Kelnaitės Medvilnė Pantie Nustatyti Moterų Apatiniai, Apatiniai, komplektas
Prekės Pavadinimas finetoo
Seksualinio Pobūdžio No
Spalva Balta,Žalia,Rožinė,Sidabrinė,Žalia,Chaki,Vyno raudona,Mėlyna
Elemento Tipas Kelnaitės
medvilnės kelnaitės Seksualus apatinis Trikotažas Moterims apatinės Kelnaitės apatinės kelnės
Moterų kelnaitės medvilnės apatiniai moterų seksualus apatinis trikotažas G-string intymi diržas
Kyla Tipas mažaaukščių
Nepadori Nuotrauka No
Proga Šalis Vestuvių Birthda Jubiliejų Dovana Dienos
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai