1/2 Vnt Aksomo Mikropluošto Kempinė Pūkas Paviršiaus Kosmetikos Powder Puff Makiažas Kempine Kosmetikos Priemones, Flocking Kempinė

€0.49

-40%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kosmetikos Sluoksniuotos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kosmetikos Sluoksniuotos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kosmetikos Sluoksniuotos.

Tipas:Velvet Powder Puff Formos:4 Stilius, Spalva:Pilka,Mėlyna,Geltona Medžiaga:Poliesteris, Flocking Funkcija:Įdėti ją į vandenį taps didesni pakuotę Įeina: 1/2 Vnt Aksomo Powder Puff NE LATEKSO & NON-ALERGINĖS MEDŽIAGOS - Saugi medžiaga,skirta visiems odos tipams. NAUJAS - Mikropluošto pūkas paviršiaus - Tai sluoksniuotos nesugeria jūsų liquid foundation, ir turi pranašumą, nes silikono sluoksniuotos. OIL-CONTROL - Mikropluošto pūkas paviršius gali sugerti alyvos pertekliaus iš odos paviršiaus. Jums padėti sukurti tobulą makiažą. LENGVA VALYTI - Tai lengva valyti, nes Mikropluošto pūkas paviršiaus, visi jūs darote, yra nuplaukite paviršių ne su muilu ir vandeniu, ir baigsite! GALI BŪTI NAUDOJAMAS DRĖGNAS IR SAUSAS - Šlapias: Šlapia kempine vandenyje, kol ji gauti didesnį. Tada išspauskite vandens perteklių iš kempine. Išdžiūti: Tinka sausų miltelių produktų. Mikropluošto pūkas paviršius yra tarsi maži šepečiai, galite lengvai naudoti presuoti milteliai ir kitos pudros.

Kiekis 1/2 Vnt
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Funkcija 5 Moterų grožio
4 funkcija Kosmetikos priemonė
dydis Facial Cleaning Puff
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Formos 4 stilius
Tipas Aksomo Powder Puff
Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Spalva Pilka,Mėlyna,Geltona
2 funkcija Flocking Kempinė
Funkcija 1 Kosmetikos Kempine
Medžiaga Poliesteris, Flocking
3 funkcija Mikropluošto pūkas paviršiaus
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Veidą Nuplaukite Padas

Panašūs produktai