OTG Micro USB į USB 2.0 Micro SD TF atminties Kortelių Skaitytuvo Adapteris, Skirtas "Android" Telefonas lašas laivybos 0630

€0.25

-3%

€0.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelių Skaitytuvai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kortelių Skaitytuvai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, tf kortelių skaitytuvo adapteris, Kortelių Skaitytuvas, usb 2.0 micro sd.

Pirkėjas Rodyti

OTG Micro USB į USB 2.0 Micro SD TF atminties Kortelių Skaitytuvo Adapteris, Skirtas "Android" Telefonas

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Kompaktiškas OTG Kortelių Skaitytuvas sujungia Micro USB ir standartinis USB 2.0, TF/Micro SD jungtys ir bendrinti failus tarp įvairių įrenginių, tokių kaip mobilieji telefonai, tabletės ir Vnt, todėl labai patogus įrankis dalintis ir atsargines kopijas duomenų į savo mobilųjį gyvenimą.

Paprastas, be jokio vargo capless, twist turn Dizainas: klipas sukasi 360° aplink kūną, capless dizainas gali išvengti lossing bžūp, ir teikti veiksmingą apsaugą prie USB prievado.

Nereikia diegti jokios programinės įrangos, tiesiog paprasta prijungti prie USB prievado kompiuterio ar kitų prietaisų ir jį naudoti! USB "Flash" Atmintinę yra suderinama su Windows 98 second edition/NT/ME/2000/XP/7/8.1/10 ir aukščiau.

OTG (On-The-Go) dizainas: Tinka mobiliojo ryšio telefonai(su Mikro USB prievadą), planšetiniuose kompiuteriuose ir staliniuose Kompiuteriuose

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 3.5*1.1*0.8 cm

USB sąsaja: Micro USB/ USB 2.0

Parama: TF/Micro SD kortelės

Lizdas: TF/Micro SD

Svoris: 3g

Pakuotė:

1 x OTG Kortelių Skaitytuvas

Modelio Numeris TZZ60902662
Sąsaja USB
Įrengimas Išorinis
Kortelių Lizdai Visi 1 / Multi 1
prekės kodas TZZ60902662
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas mosunx
Tipas SD Kortelė

Panašūs produktai