Super Stiprus, atsparus Vandeniui Sustabdyti Nuotėkio Remonto Juosta atspari Vandeniui Klijai Vandens Vamzdis Lipnia Juosta PVC Stiprus Vamzdynų Sandarinimo Remonto Juosta

€1.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Super Stiprus, atsparus Vandeniui Sustabdyti Nuotėkio Remonto Juosta atspari Vandeniui Klijai Vandens Vamzdis Lipnia Juosta PVC Stiprus Vamzdynų Sandarinimo Remonto Juosta Aprašymas:

Medžiaga:PVC/ Pluošto

Spalva:Juoda/Balta/Skaidri

Dydis: 10CM*1.52 M/10CM*10CM ( 10cm*10cmIs gabalas ne roll)

Taikymo sritis : Vandens vamzdis/ Namai ir sodas sandarinimo juosta/ minkštas ir kietas vanduo vamzdeliai/plastikiniai/stiklo/plytelių plieno vamzdžiai ir kitos medžiagos, su lygaus paviršiaus ir lipnus paviršius

Tipas:Rankiniai/ Sodo/ Namų įrankis dalis

Montavimo Būdas:Lipnios

Forma:Cilindras

Savybės:

1.Ši juosta yra super stiprus gumos vandeniui juosta.

2. Ji gali atkurti, obligacijų, ruonių ir remonto beveik bet kurį elementą.

3. Storas, lanksčios gumos atitinka poreikius, bet kokios formos ar objektą.

4. Iškart ruonis drėgmės ir drėgmės.

5. Greitai padengti didelius plyšius, tarpus, bei skyles.

6. Tai yra aplinkai, atsparus, atsparus UV, ir plačiame temperatūrų diapazone, todėl jis gali būti naudojamas ekstremaliomis oro sąlygomis.

Komplektą sudaro:

1 vnt Vandeniui Juosta ( 10cm*10cmIs gabalas ne roll)

(Priklauso nuo to, kas jums įsakė, patikrinti, nuotraukos ir dydį prašome.)

Pastaba: 1. Ne tinka nelygių paviršių, vandens spaudimas yra per didelis, vandens temperatūra yra per aukšta. 2. Negalima naudoti karšto vandens vamzdžiai ir šildymo vamzdžiai. 3. Rekomenduojama naudojimo temperatūra 5-50°, per aukšta ar per žema temperatūra turės įtakos klampumo klijai. 4. Šis produktas yra labai lipni. Kai jis pritvirtintas, jis negali būti pakartotinai teared arba iš naujo sumontuoti. Jis negali būti naudojamas dar kartą. 5.Šis produktas turi dviejų dydžių: 10cmx10cm ( 10cm*10cmIs gabalas ne roll) ir 10cmx1.52m, prašome atkreipti dėmesį į dydį, prieš perkant. Dėkojame už supratimą. 6. Šis produktas yra klijai, kurie bus sukelti klijai srautų transportavimo metu, ir tai neturės įtakos naudojimas, kai gavo.

Apie atsiliepimą: Mieli draugai, *Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos ir pristatymas,pls mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei tai patogu,tikiuosi pamatyti jūsų nuotraukas su savo atsiliepimą.Būsime labai dėkingi. *Jei esate nepatenkinti su produktu,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Ačiū.

Pakuotė Ne Supakuoti
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Funkcija 1 Atsparus vandeniui
Size1 10cm*1,5 m
Modelis Automobilio Logotipas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Dizainas Žodžius
Tipas Klijai Lipdukas
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Size2 10cm*10cm
Spalva Juoda Ir Balta
Elemento Tipas Lipdukai
Kategorijos 3D
2 funkcija Super Stiprus Klampa

Panašūs produktai