Šiltas vilnos balaclava skrybėlė pilna veido kaukė dviračių vėjo motociklo jojimo Veido Kaukė Šalikas lauko sporto veido kaukė vyrams

€1.20

-40%

€2.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motociklo Veido Kaukė, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklų Veido Kaukė, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Motociklo Veido Kaukė.

Savybės:

Apsaugoti jūsų kaklą, ausis iš galvos ir nosies labai nuo šalčio ir vėjo! Daugiafunkcis dizainas gali būti naudojamas kaip skrybėlę ir dulkių dangtelį šalikas! Gaubtas tinka aprėptį, vienas dydis tinka labiausiai. Tinka tiek vyrams, ir moterims, ir vaikams Aprašymai: Prabangus apdailos numatyta, premium, rezultatų nulis rankena, orui, ir ilgaamžiškumas. Puikiai tinka vaikščioti snieglenčių šuo slidinėti motociklu / dviračiu ir kitų veiklos lauke žiemą. Tai puiki dovana jums ir jūsų mylimam žmogui? Techniniai duomenys: Medžiaga: poliesteris vilna Apskritimo ilgis: apytiksl. 60cm Dydis: 38 * 33cm Spalva: Juoda sidabrinė raudona Grafito tiglį mini krosnis auksinis fakelas metalo lydymosi: 1 x vilnos skrybėlę Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose. 2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, leidžia 1-3 cm nuokrypis. Ačiū!

4 funkcija Vėjo
3 funkcija Dviračių Veido Kaukė
Funkcija 5 Kvėpuojantis
Funkcija 7 jojimo Veido kaukė
Funkcija 8 vilnos kaukė
Funkcija Vėjo
Funkcija 1 Žygiai Šalikas
2 funkcija UV protector
Funkcija 6 pilna veido kaukė

Panašūs produktai