"PASIDARYK pats" Electric Mini Graviravimas Pen Mašina Metalo Dantis Ženklas, Plastiko, Stiklo Korozijos Graviravimo Įrankis Automatinio Graviravimo Pieštuką Naudoti AA

€0.35

-12%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Priemonė, Dalys Ir Priedai, Įrankiai, Pigūs Priemonė, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Priemonė, Dalys Ir Priedai.

Savybės: lengvas būdas apsaugoti savo vertybes, Nustatyti vertingų prietaisų ir įrangos Papuošti dovanas ar prizus, amžinojo pranešimai Suasmeninkite savo sporto įrankius, vaikų žaislus, priemones ir t.t Paspaudę graviruoti, pavyzdžiui, pieštuką su nykščiu per valdymo mygtukas Naudojamas įamžinti beveik bet kokio metalo, medžio, stiklo ar plastiko Graviruoti bet kokio paviršiaus beveik per kelias sekundes! Techniniai duomenys: Dydis: 17.5*2.9*2.9 cm Spalva: juoda + balta Maitinamas 2 AA baterijos (neįtraukta) Pastabos: 1. Prašome dėvėti apsauginius akinius, kai graviravimas ir nusiplauti rankas iš karto po naudojimo. 2. Tai nėra rekomenduojama, kad jūs graviruoti elektroninių laikmenų, tokių kaip CD ar DVD ir kt. nes graviravimas ant šios medžiagos gali sugadinti laikmeną. Komplektą sudaro: 1X elektros graviruoti parkeris(baterijos neįtrauktos)

Tipas "PASIDARYK pats" Electric Mini Graviravimo Pieštuką
Stilius "PASIDARYK pats" Electric Mini Graviravimo Pieštuką
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Electric Mini Graviravimo Pieštuką
dydis DIY Electric Mini Engraving Pen
Prekės Pavadinimas Aideepen
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Išėjimo Tipas Elektrinis Mini Graviravimas Mašina

Panašūs produktai