Nauja siunta 1 vnt 21cm aukštos Silikono Dirbtinio Žuvų Bakas Akvariumas Koralų Augalų, Gėlių Ornamentu Vandens Dekoro Namų puošybai

€0.97

-21%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, akvariumas, koralinių, koralų augalų, akvariumas bako apdaila.

Instrukcijos: Šis dirbtinį koralų yra žuvų bako apdaila. Su 6 spalvų apskritai, labai graži ir tikroviška. Jis yra minkštas, lankstus ir dinamiškas, pridurdamas, unikalus kraštovaizdis jūsų tuščia ir nuobodų žuvų bakas. Akvariumas skirtas, nėra jokių taršos poveikį vandens organizmams ir jokios žalos. Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės; Silikoninė medžiaga, lankstus, tikroviškas ir ryškias. Skaidrūs lapai yra punktyras su fluoritas blizgesį. Galite pridėti grožio ir džiaugsmo į savo akvariumą. Jokios žalos į naminių gyvūnų, žuvų ir lengva plauti. Jai nereikia jokių trąšų ar smėlio, tiesiogiai Išleisti jį į akvariumą žuvų bakas. Paprasta ir lengva naudoti, ji visada liks realistiškas ieškote. Su silikono gyvis pagrindo laikyti koralų tvirtai vietoje. Medžiaga: Silikonas Spalva: Žalia / Rožinė / Geltona / Mėlyna / Violetinė / Oranžinė pasirinktinis Dydis: aukštis 21cm / 8.2, Gyvis skersmuo: Apytiksl. 9cm/3.į. Atminkite: kuo Ilgiau Koralų augalų spalvos yra fiksuotos, bet trumpesnis tie, kurie bus išsiųsta atsitiktine tvarka, pls pastaba, ačiū! Paketą Sudarė: 1 * Žuvų Bakas Koralų Pastaba: 1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. 3. bendrauti : 1 colis = 2,54 cm arba 1cm = 0.393 4 colių. Šis punktas turi sugerti šviesos, švyti tamsoje, todėl prašome šviesos dirbtinis medūza su lempa pirmas. Žėrintis poveikis bus geriau, jei ji yra apšviesta su mėlynos arba raudonos spalvos žibintai.

type6 sode dekoras
type5 Vestuvių Papuošalai
type4 dirbtinės gėlės Žuvų Bakas
Modelio Numeris Y6Y100
Vandens Papuošalai Tipas Koralų Papuošalai
type2 Gėlių Ornamentais
type3 švyti tamsoje
type1 Dirbtinė Gėlė
Svoris 80g
Medžiaga Silikono
Tipas Žuvų Bakas accessorries

Panašūs produktai