2VNT 6mm Universalus Auto Transporto priemonės Įterpti Minkštos Gumos Juostelės Pildymas Frameless Valytuvai 26" 24" Automobilių Reikmenys (Supjaustyti Dydis)

€2.07

-20%

€2.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Priekinio Stiklo Valytuvai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigiai, Priekinio Stiklo Valytuvai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, automobilių valytuvų juostelės, valytuvo juosta, automobilio valytuvo juostelėmis.

\

PREMIUM VALYTUVO KOREKCIJAI,PAGAMINTI IŠ AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS 100% NATŪRALAUS KAUČIUKO ELGIAMASI SU UV STABILIZATORIAI.PREMIUM KOREKCIJAI UŽTIKRINTI ILGĄ TARNAVIMO TRUKMĘ IR PUIKŲ NAŠUMĄ SĄLYGOJA SKLANDŲ VEIKIMĄ. RAMIOJE VEIKSMŲ, MAŽAS PASIPRIEŠINIMAS, SUMAŽINANT TUOS DIRGINA VALYTUVŲ GARSŲ.

Specifikacija:

Idealiai Tinka Bracketless Valytuvai

Spalva: Juoda Medžiaga: "A" Klasės Gumos, SM Tvarkymo ( Pažymėti: Visi valytuvų turi 3 klasės: A+, A, B Klases. Neapsigaukite, kad pigi kaina "B" ar net "C" klasės korekcijai, kuri bus crack, arba jį prarado funkcija per 1 mėnesį arba 2)

Turimas Dydis: 24" Ar 26" (Tiesiog skaidrę ir supjaustyti į bet kokio dydžio) Plotis: 6mm

Sudėtis: 2vnt valytuvų šerdelėmis

Maloniai Priminimas, Jei jūs gaunate 2 valytuvai yra sujungti kartu, jums gali ardyti pildymas ranka atskirti į 2 korekcijai.

Savybės:

Lengvai tilptų.

Silent ne cypimas streak nemokamai.

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Lengva valyti,suteikia aiškų vaizdą atgal jums dar kartą

Puikus pakaitalas senų peiliukų

Dar kartą,patikrinkite, plotis savo esamų ašmenis, kad būtų užtikrinta, kad šis pakeitimas bus skaidrę.

14"=350MM 16"=400MM 18"=450MM 19"=475 MM 20"=500MM 21"=525MM 22"=550MM 24"=600MM 26"=650MM 28"=700MM

Grąžinti ar Pakeitimo:

Prašome nedvejodami Palikti Neigiamą Peržiūros arba Kilti Ginčų.

Jei turite kokių nors problemų su elementą, kai jūs jį gauti, Prašome siųsti mums pranešimą per Basilico-pica.lt, mes ketiname jums bus rūpintis 12 valandų. Mes norėtume nuoširdžiai bendrauti su jumis spręsti problemas kartu.

Kaip tai, Mes turime politiką Grąžinti pinigus ar Pakeisti, nes šiais atvejais:

Mes garantija, kad Prekės gali būti pakeisti ar grąžinami, be jokių priežasčių per 90 dienų ( Sudarė nuo tos dienos, kai jūs jį gauti ), išskyrus atvejus, skaldytų pakavimo dėžės Prekė yra sugadinta dėl laivybos, bet ne būti pažeista pakavimo dėžės, norėtume grąžinti ar pakeisti laisvai Prekė turi rimtų trūkumų, pvz., padaryti triukšminga, paliekant takelius, o darbo ir taip toliau... Mes norėtume grąžinti ar pakeisti laisvai, Jei turite ne idėja, kokio dydžio jūsų peiliai yra arba kokios įmontuoti jums reikia, prašome kreiptis į mūsų valytuvų katalogą arba siųskite mums pranešimą paklausti, mes pasirūpinsime jumis 12 valandų. Ir, žinoma, mes negalime grąžinti ar pakeisti, jei gausite klaidingą peiliukai be nuorodą į mūsų katalogą arba teiraujatės mus

Vežimą:

Jūsų užsakymai bus įvykdyti 2 dienas ( Ne inluding Savaitgaliais ar Švenčių dienomis ) po to, kai jums mokėti Pristatymo Metu bus 10 - 30 dienų, paprastai daugelyje šalių per Epacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, Jei negavote prekės dar, prašome mums pranešimą. Mes pratęsime savo užsakymą apsaugos nedelsiant ir maloniai padeda pažvelgti į ją kaip įmanoma greičiau

Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Natūrali Guma
Pakuotė 2 VNT įtraukti
Ilgis Can Be Cut to Size
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.35kg
Specialios Funkcijos Pakeisti Šerdelės, Frameless Peiliukai
Prekės Pavadinimas APKTNKA
Elemento Plotis 0.6cm
dydis 24 inches or 26 inches
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Tipas Universalus Šerdelės, Frameless Valytuvas
Modelio Pavadinimas J90602
Elemento Aukštis 26inch

Panašūs produktai