Nipper Padengti Apsaugine Katės Letena 3pcs /Set Rankovės Nagų Odelės Žirklėmis, Manikiūro Pedikiūro Įrankių rinkiniai Negyvas Odos Žirkliniai Bžūp

€4.58

-42%

€7.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Įranga, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Įranga, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Įranga.

Nipper Padengti Apsaugine Katės Letena 3pcs /Set Rankovės Nagų Odelės Žirklėmis, Manikiūro Pedikiūro Įrankių rinkiniai Negyvas Odos Žirkliniai Bžūp

Savybės: - 100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės; - Kiekis: 2 Vnt./daug ir 3Pcs/daug Pasirinktinai - Spalvos: Balta, Geltona, Juoda yra dabar.

Specifikacija: Medžiaga: Silikonas Dydis: 3.5*2.6 cm Funkcija : Apsaugoti negyvas odos žirklės, pincetai ir kitų priemonių, siekiant išvengti įbrėžimų . Komplektą Sudaro: - 2vnt apie Nipper Padengti Apsaugine Mova, skirta Nagų Odelės. ar 3pcs iš Nipper Padengti Apsaugine Mova, skirta Nagų Odelės. Prašome pastaba : Visos Nuotraukos yra paimtos iš Realaus Elementus, Atsižvelgiant į Tikrąjį Daiktų, Nors yra šiek tiek Spalvų Skirtumas Gali būti dėl Tam tikrų Priežasčių, pavyzdžiui, Spalvų Atspindys ekrane Apšvietimą, Foną ir pan. Visi Klientai bus Įteiktas Careness. Jei yra kokių Klausimų, Kviečiame kreiptis į mus Pagalbos.

produkto pavadinimas Katės letena Nipper Apsauginis Dangtelis
Funkcijos 2 Nagų Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 1 Nipper Dangtis
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Funkcija Išvengti aštrių patarimas iš kenkia žmonių
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Nipper Apsaugos Cape
Elemento Tipas Nagų Dailės Įranga
Spalva Juoda / Balta / Geltona
Funkcijos 3 Nagų Odelės Žirklėmis, Manikiūro Pedikiūro Įrankiai
dydis 1.7*3.4 cm

Panašūs produktai