Asmeninį Foto Karoliai Motinos Diena Dovana Močiutė Dovana Užsakymą Graviruotas Foto Karoliai Dovana Mamai

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Karoliai.

Aprašymas: asmeninius Foto Karoliai Motinos Diena Dovana Močiutė Dovana Užsakymą Graviruotas Foto Karoliai Dovana Mamai Matmenys: Dydis: Pagal jūsų nuotrauką, dydis 2, galimybė rinktis:Juodos ir Baltos spalvos Foto/Spalvinga Foto Gali būti Išgraviruoti Vardą ant Nugaros Pusėje (Bet kokį vardą galime daryti), KAIP KAD 1.Pasirinkite funkcijos ir iš išskleidžiamojo meniu 2.Pridėti į krepšelį ir tęskite užsakymą 3.Pateikti savo personalizavimas prašymus. Prašome siųsti savo nuotrauką per "susisiekti su pardavėju" kasos tvarka asmeninį paketą, spauskite čia: https://Basilico-pica.lt/item/4001119298397.html Norėdami pamatyti analogišką prekę, spauskite čia: matyti labiau asmeniniams poreikiams pritaikytą produktą, spauskite čia: dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Q:Kaip aš galiu įdėti nuotrauką? A: Tu jį siųsti po užsakymo per privačią žinutę pardavėjui.Yra skirsnis vadinamas"susisiekti su pardavėju".

Pristatymas:

1. Cainiao Super Ekonomika Pasaulinės laivybos laikas yra labai ilga,ji trunka apie 50-60days atvykti,pls pažymėti.

2.mes turime kitą pristatymo būdą kitą pristatymo laiką ir kainą, jums choosere.į epacket laivybos laikas yra apie 15-20days atvykti.

3.jei jums reikia skubėti pristatymas,galite pasirinkti, dhl,laivybos laikas yra apie 5--7days atvykti.pls palikti savo tikrą telefono numerį pasirinkę šį pristatymo būdą.

Formos\modelis Gyvūnų
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis MOTERIS
Individualų Tipą Nuotrauka
Stilius Madinga
Pritaikyti Nuotrauka
Pakabukas Dydis pagal foto
Bauda ar Mados Mados
Proga GIMTADIENIS
Spalva Sidabro Spalvos
Medžiaga LYDINYS
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Elemento Tipas Individualų Karoliai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai