2 Spalvų Derliaus Siuvimo žirkles Bronzos, Sidabro, Aukso Paukščių Stiliaus Nerūdijančio Plieno Žirkliniai Išsiuvinėti "PASIDARYK pats" Rankiniai įrankiai

€0.49

-19%

€0.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žirklės, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Žirklės, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, žirklių "pasidaryk pats", "PASIDARYK pats" Žirklės, derliaus siuvimo įrankiai.

1.【Nerūdijančio Plieno Gandras Formos Žirklės Dizaino】gandras siuvinėjimo žirklės yra pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno, o auksu rankena, atsispirti, korozijos, rūdijimo ir dėmių. Gražus gandras formos, stiliaus, dizaino, lengvas, skirtas sumažinti vertus, nuovargis, jaučiasi patogiau sumažinti viskas greitai ir be vargo. 2.【Aštrių Siuvimo Žirkles】siuvimo žirkles, turintys nurodė, krašto ir aštrūs peiliai su sklandžiu pradžios ir pabaigos, kad jūs lengvai tiksliai supjaustyti dalykų. Tiek kairės ir dešinės rankos gali būti naudojamas. Puikiai tinka siuvinėjimui, siuvinėti, crewel, siuvimo, crafting, pjovimo gija, popieriaus gaminių ir kitų, bet ne dėl sunkiųjų verpalų arba sunkaus audinio. 3.【Multi-Purpose Žirklės & Plačiai naudojamas 】buitinės žirklės yra puikus popieriaus pjaustymas, šviesos linija, kartono, juosta, nuotraukos, medžiaga. Puikiai tinka siuvinėjimo, siuvimo, rankų amatų, siuvimo, kirpimo modelius, meno, darbo ir kasdieniniam naudojimui. Meno amatų žirklės-namuose, biure, mokykloje, studentai, "PASIDARYK pats" rankų darbo ir taip toliau. 4.【Mažų Žirklės ir Nešiojamieji 】mažų siuvimo žirklės yra lengvos nešti, ant stalo, ant tualetinis staliukas, vonios, viršuje virtuvės stalčių, savo kelionės make-up kit, ir, žinoma, jūsų siuvimo mašina. Prašome laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje, kai naudojant ar pabaigoje dieną, atveju bet koks aštrumas skauda.

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dydis: 9.1*4.1 cm(3.7*1.92") Spalva: Aukso, Sidabro Pakuotė: 1 X Žirkliniai NR. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį. Pastaba: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 0.5-1 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 straipsnis kanceliarinės žirklės
dydis 9.1*4.1cm(3.7*1.92'')
4 straipsnis derliaus siuvimo žirklės
Naudojimas mokyklos ir biuro reikmenų!
Kilmės KN(Kilmės)
2 straipsnis biuro žirklės
3 straipsnis siuvimo žirklės
Prekės Pavadinimas JESJELIU
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų

Panašūs produktai