SHINE 100vnt/daug Baltos Gėlės Formos užrašų knygelė Imituojamas Perlų Karoliukus, Siuvimo Mygtukus "PASIDARYK pats" Medžiaga, Išvados BV228

€1.02

-45%

€1.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Drabužis Karoliukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Drabužis Karoliukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Drabužis Karoliukai.

SHINE 100vnt/daug 13mm Balta Gėlė Formos užrašų knygelė Imituojamas Perlų Karoliukus, Siuvimo Mygtukus "PASIDARYK pats" Medžiaga, Išvados BV228

Pastaba: Jeigu jūsų užsakymo suma yra didesnė nei 100 jav dolerių, mes apsvarstyti siųsti express nemokamai. ačiū.

Grąžinimo Politika

Jei gavote brokuotą prekę DOA (defektais atvykus), prašome pranešti mums per 7 dienas grąžinti instrukcijų pakeitimo. Prekės (- ių) turi būti grąžintas su visiškai supakuotas medžiagą be naudojami.

Grįžti laivyba išlaidos bus jūsų išlaidos Registruotu oro paštu. Po to, kai gausime jūsų grįžtant vienetas, mes ištirti ir įvertinti vieneto per 7 dienas. Tada mes išsiųsime jums naują pakaitinį mūsų siuntimo išlaidų, jeigu jis atitinka mūsų garantija reikalavimus.

Custom Mokesčiai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Tai bus jūsų išlaidos, jeigu jos yra patiriamos. Kiekvieną šalies muitinės turi savo standartus vertinant muitinės mokesčiai ir muitai, kai prekės buvo perdirbti per jų šalį. Visos susijusios muitinės mokesčiai ir (arba) muitai bus bent gavėjo išlaidas, jei jos yra patiriamos.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai ir Išsamios Pardavėjas Reitingai

Mes vertiname jūsų verslą ir bus palikti teigiamą atsiliepimą, po kiekvieno mokėjimo.

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie savo sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) su teigiamų atsiliepimų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti atsiliepimus.

dydis 13mm
Medžiaga Akrilo
Prekės Forma Gėlių-puikus-formos
Formos Gėlė
Prekės Pavadinimas Spalvinga BLIZGESĮ. SVAJONĖ
Naudoti Užrašų knygelė Siuvimo DIY
Spalva Balta
Kokybė Į viršų
Technics Pearl
Modelio Numeris D133BD7
Produkto Tipas Karoliukai
Didmeninės ar mažmeninės prekybos Didmeninė
Sąlyga Naujas Populiarus spalva

Panašūs produktai