1/5/10/20m CAT6 Butas Ethernet Kabelis, RJ45 Lan Kabelio Tinklo Ethernet Patch Cord 6 kategorijos Tinklo Kabelis Kompiuterio Maršrutizatorių, Nešiojamas

€2.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Įtrauka:

1. Mažas slopinimas,mažas crosstalk,didesnis santykis crosstalk, kad crosstalk (ACR) ir signalo grįžti santykis (SNR),mažesnis vėlavimas klaidos ir geresnių rezultatų.

2. Daugiausia naudojamas Gigabit Ethernet (1000Mbps).

3. Šio tipo kabelis padidina likvidavimo tankis,išorinis sluoksnis yra pagaminti iš aukštos kokybės izoliacinės medžiagos, perdavimo lygis 250MHz,balso perdavimo ir maksimalus perdavimo greitis 10Mbps duomenų perdavimo.

4. Atsparus vandeniui, anti-pull and anti-trukdžių,jis gali būti naudojamas lauke.Išorinė medžiaga yra aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios slopina liepsną.Kabelis yra labai minkštas,purus ir lengvai atlikti.Ypač nešiojamojo kompiuterio vartotojams.

5. RJ45 (8P8C) į RJ45 (8P8C),visiškai atitinka Katė.6 standartą,paramos 10/100/1000M tinklo aplinkoje.Perdavimo efektyvumas yra 2,5 karto didesnis už tradicinių kabelis.Naudojant gryno vario pagrindinės medžiagos,multi-core super minkšta viela.

Sertifikavimo FCC
Funkcija 6 patch kabelis
Funkcijos 2 tinklo kabelis
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 3 Tinklo Kabelis RJ45
Stilius Lan Kabelis
Ekranas No
Pavadinimas Tinklo kabelis CAT6
Modelio Numeris Skaitmeninių Kabelių
Kabelio Tipas cat6
Funkcija 4 Cat6 kabelį
Prekės Pavadinimas aiboduo
Funkcijos 7 Ethernet Kabelis
Funkcija 1 Ethernet Kabelis
Funkcija 5 CAT6 Ethernet Kabelis

Panašūs produktai