Dot Žydi Veidrodis Blizgučiai Rankena Lenkijos Picker Manikiūro Valyti Minkštu Šepečiu, Dulkių Šalinimo Milteliai Rožių Žiedų Formos Nagų Dailės Priemonės

€4.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

Savybės ir Naudojimas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Sukurti gražus gradientas poveikis Idealiai tinka uv gelio Lengva valdyti ir veikti Tinka namuose ar profesionalams Prašome nuplaukite jį po naudojimo kruopščiai,keep it švarus ir saugus pakartotinai..

Garantija ir Garantijos 1.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių,mes atsiųsime jums nemokamai pakeitimas po to, kai mes gauti nekokybiškų daiktų. 2.jei prekė yra su trūkumais per 12 mėnesių, mes galime atsiųsti jums pakeitimo , pirkėjas tiesiog reikia mokėti siuntimo mokesčius. 3.Visos prekės yra visiškai naujas ir supakuotas gerai iki gimdymo . (1)Laivybos Informacijos, Dažniausiai,mes išsiųsti prekes per 5days po patvirtinimo paymment. Rusijos draugai, Prašome pateikti mums jūsų vardas, pavardė; Brazilijos draugo, prašome pateikti mums jūsų CPF numerį. Ačiū pristatymo kaina: Dauguma šalių pašto mes moka LIDAN (2)Atsiliepimų Teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.Produktų, mes parduodame, yra 100% originalios. Jei turite kokių nors problemų,prašome laiku susisiekite su mumis,mes jums tarnauti nedelsiant .

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS plastiko nailono teptukas
Spalva 4 spalvų
dydis kaip nuotraukoje
Tipas Nagų šepetėliu pen
Modelio Numeris MGS
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
Prekės Pavadinimas LIDAN
Svoris 46g
Naudoti Foundation brush skaistalai teptuku

Panašūs produktai