Epoksidinės Pelėsių, UV Ultravioletiniai Saulės spinduliai Gydant Mašina, Nagų lako Džiovintuvas Kepimo Lemputė Įrankiai USB Sąsaja Nagai Fototerapijos Mašinos

€2.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Tai yra nešiojama mada nagų lempos, nagų lako džiovintuvas. Mažo dydžio ir lengvai atlikti. Patogus lankstymo dizainas taupo erdvę ir yra lengviau naudoti. Maitinama USB sąsaja, jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje. Operacija patogu ir paprasta, greitai ir saugiai. Tinka įvairių kepimo klijų rūšių, pvz., fototerapija, UV klijai, LED nagų klijai, pratęsti, klijai ir t.t. Esmine priemone, todėl nagai, puikus aksesuaras. Rinkitės iš 4 spalvų, kad tiktų jūsų pageidavimus. Nagų lako džiovintuvas (įkrovimo kabelis) tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Tipas: Nagų lako džiovintuvas Medžiaga: Derva Maitinimas: USB įkrovimas(įkrovimo kabelis) Spalva: Raudona;Mėlyna;Rožinė;Balta Dydis: app.131 x 67 x 19 mm/5.16 x 2.64 x 0.75 Kiekis: 1 Vnt Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Nagų lako džiovintuvas(įkrovimo kabelis)

Produkto Savybės Nagų lako džiovintuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0.75inch
Modelio Numeris Mini džiovintuvas
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Elemento Ilgio 5.16inch
Elemento Plotis 2.64inch
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Prekės Svoris 86g
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Įrankių Rinkinys
Medžiaga Derva

Panašūs produktai