1Meter/daug Gumos Magnetas 10*1 20*1 30*1 mm, Lipni, Lanksti, Magnetinės Juostelės Gumos Magnetas Juostos plotis 10 mm/20mm/30mm

€1.73

-25%

€2.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magnetinės Medžiagos, Namų Tobulinimas, Pigūs Magnetinės Medžiagos, , Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Magnetinės Medžiagos.

f negalite rasti tai, ko norite , prašome tiesiog palikti mums pranešimą arba rašykite mums.Esame profesionalus magnetinių medžiagų tiekėjas. Mes turime daugiau nei šimtas įvairių dydžių magnetai sandėlyje. Galėtume gaminti, kaip už savo dizaino birių kiekis. Produkto Pavadinimas: Anizotropinė Gumos Magnetine Juostele Produkto Specifikacijos: 10mm 20mm 30mm x 1,5 mm pločio atgal importuoti 3M dvipuse lipnia plotis 10mm 20mm 30mm storis 1,5 mm Paviršiaus magnetinio lauko: 600 Gaus darbinė temperatūra: mažiau nei 80 laipsnių Celsijaus pagrindinių medžiagos sudedamųjų dalių, iš magnetinės gumos juosteles, kurios šiuo metu prieinamos: 85%~92% Bario ir stroncio ferito magnetinių miltelių, 5%~9% MEZON. Daugiausia naudojamas šaldytuvai, virtuvės technika, vonios kambario įranga, langai ir durys,langai, ekranai ir pan. Nes jo vidutinis siurbimo, geros sandarinimo veiklos, platus temperatūrų diapazonas, Lengva atidaryti ir patvarumo, ji yra plačiai naudojami įvairiose pramonės šakose. Šiltas patarimai: Šis produktas yra gumos magnetinės juostelės. Vartotojai, kurie yra didesni reikalavimai magnetizmo turėtų būti atsargūs, kai perkate. Galite pasirinkti kitas stiprūs magnetai parduotuvėje. Jei turite kokių nors klausimų, prašome konsultuotis su manimi internete, ačiū jums pažadame, jūs nusipirkti 100% prekių yra originali originalus. Prekes galite įsigyti bus išsiųstos per 2 darbo dienas.

mportant pareigos:

Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

Jums reikia patikrinti, ar tai su savo muitinės įstaiga, sužinoti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Prieš pasirašant paketas , prašome įsitikinti, kad produktas nebūtų pažeisti transportuojant ir ar produktas yra ji. Jei ne , prašome atsisako jį pasirašyti. Bus laikoma gavimo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašė sklypas.

Atsiliepimai:

Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva , dydis , kokybės ar kitų problemų , prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ, kaip tik Basilico-pica.lt leidžia mums palikti atsiliepimus. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas. Jei jums patinka mūsų prekės , nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų. Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums , mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums , labai labai ačiū.

Modelio Numeris 10 mm/20mm/30mm
Su Skylėmis No
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Pramonės Magnetas
Tipas Nuolatinis
Formos Juostelės
Composite Neodimio Magnetas

Panašūs produktai