OYOURLIFE 2vnt/komplektas Reguliuojamas Sienos Montuojamas Puodą Dangčiu Turėtojas Multi-funkcija Pjaustymo Lenta Visos Dangtelio Laikikliu Virtuvėje Viryklė Stendas

€1.88

-5%

€1.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaukštas Stovi & Puodą Įrašus, Namai Ir Sodas, Pigūs Šaukštas Stovi & Puodą Įrašus, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šaukštas Stovi & Puodą Įrašus.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Pagamintas iš ABS medžiagos,aplinkos apsauga,tvirtas ir patvarus. Galima įdėti puodą,pjaustymo lentelės,audinio,rankšluostį ir pan. Lengva įdiegti ir nr. gręžimo reikia, niekada žalą sienos. Prašome klijuoti ant lygaus ir sauso paviršiaus, pavyzdžiui, plytelių, marmuro, stiklo, medžio paviršių, metalinių paviršių ir t.t., tada paspauskite ir palaikykite kelias sekundes. Produkto Specifikacijos: Dydis: Kaip Pavaizduota Medžiaga: ABS Spalva: Juoda, Žalia Svoris: 40g -Pastaba: 1.Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 1 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Jei turite bet kokių kitų poreikių,, palikite mums žinutę, mes stengiamės tarnauti jums.

dydis As Shown
Sertifikavimo CIQ
Svoris 40g
Naudoti 1 Dangčio Laikiklis
Medžiaga ABS
Modelio Numeris Puodą Dangčiu Turėtojas
Tipas Šaukštas Stovi & Puodą Įrašus
Spalva Juodos, Žalios
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
Naudoti 2 Virtuvės Organizatorius

Panašūs produktai