Organinių Kūdikių Seilinukai Burp Šluostės Kūdikių Berniukų ir Mergaičių Ultra Absorbentas Burping Medžiaga Unisex Mados Naujagimių Rankšluostį

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Seilinukai & Burp Šluostės, Motina & Vaikams, Pigus Seilinukai & Burp Šluostės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Seilinukai & Burp Šluostės.

Naujas Baby Burp Seilinukai Kūdikiams, Kūdikių Burp Šluostės 100% Medvilnės Trijų Sluoksnių, Vandeniui Nustatyti Lenktas Absarbent Minkštas Kūdikio Reikmenų Apie produktą 1. Kūdikių burp šluostės 1 vertingą paketą, 19" 9", didelis ir pakankamai plati, kad slaugos kūdikių ir apsaugoti savo šluostės. 2. Į burp šluostės yra apgalvotai suprojektuotos, yra kreivės viduryje, gerai tinka jūsų kaklo ir pečių. 3. Į burp šluostės yra 100% medvilnės, vienoje pusėje yra ryškus ir mielas įvairių tipų spausdinimo, iš kitos pusės yra rankšluostį kaip medžiaga, bet prabangiau, minkštas ir absorbentas, padės būna dar ant peties, ne slydimo lengvai. 4. Medvilnės audimo tankis yra didelis, todėl burp šluostės yra storas ir gali išlaikyti savo formą pat. Po kelių plovimų, medžiaga gali gauti net minkštesnė, ji gali absorbuoti skystį greitai, išlaikyti jūsų kūdikį nuo kenčia. 5. Į burp šluostės nebus trauktis ir vingiuoti lengvai, ji visada bus tvarkingas ir gražus. Kai jūs einate su savo kūdikį, jums gali tiesiog roll jį įdėti į jūsų slaugos maišelį, tikrai patogu.

Prekės Pavadinimas EGMAO KŪDIKIŲ
Elemento Tipas Seilinukai & Burp Šluostės
dydis 18.6*9.1 inch
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris DB0001
Pareigos Kūdikių Burp Medžiaga
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Stilius Mados
Gerden Unisex Burp Medžiaga
Lytis Unisex
Spalva Prited Seilinukai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas seilinukai kūdikiui
Amžius 4-6M

Panašūs produktai