MaiYaCa Asmeninį Užsakymą Nuotrauką Telefono dėklas Sukurti Savo Nuotraukų Pasirinktinis Atveju-amortizuojantis Smūgius silikono TPU Case for iphone

€1.05

-35%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Sveiki atvykę į mūsų internetinėje parduotuvėje!!!

MaiYaCa yra "PASIDARYK pats" markės 3C reikmenys ,Mūsų komanda yra pasiryžusi mobiliojo telefono apvalkalas, mobilųjį telefoną, krepšys, pelė, mygtukai ir kt.,kurios yra siekimas jaunų žmonių. Mes turime profesionalių dizainerių komanda. Mes prisijungti daugiau mados elementai, į mūsų prekės ženklo ateityje.bendrovė buvo rasti 2012. Pardavimo taškų: Palaikomi "PASIDARYK pats" pritaikyti Bet HD nuotraukų jums patinka, gali būti spausdinami ant telefono dėklas. Mes naudojame aukštos kokybės minkšto silikono medžiaga ir naudojama mašina yra $20000,tai labai brangu,todėl byla yra aiški ir aukštos kokybės.Bet kartais skirtingų mašina, kad jei spalva yra šiek tiek kitokia,jei turite omenyje, kad,prašome atidžiai apsvarstyti prieš jus pirkti!bendrovė buvo rasti 2012, Prieš jus,kad, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes turime patikrinti, nuotraukos pirma,jei nuotrauka per mažas,per silpnas,mes negalime atsispausdinti jį.

Po apmokėjimo,paprastai mes bus baigti ją 1-2 dienas( custom atvejais reikalauti, kad projekto patvirtinimo iki spausdinimas)

Pastaba: Visi custom užsakymų reikalauti, kad projekto patvirtinimo pirmasis (prašome patvirtinti nedelsiant po to, kai mes išsiųsti jums maketas su jūsų individualizuotos dizainas). Pristatymas: Tai trunka apie 10-15 darbo dienų iki Epacket į Jungtinių amerikos valstijų.Kitose šalyse bus atsiųsta Kinija Paštu, Oro Paštu, ir užtruks apie 15-60 dienų gauti. Atkreipkite dėmesį: prekių Pristatymo metu bus užtrunka ilgiau laiko atvykti piko sezonai arba švenčių, pavyzdžiui, Kalėdų, Kinijos Mėnulio Naujųjų Metų, ir pan. Atsiliepimai : Mums rūpi mūsų vertingų klientų. Jei jums reikia pagalbos ar turite bet kurį klausimą, ar tyrimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.

Q: Kaip aš galiu Patikrinti logistikos informacija ?

A : Produktas yra nemokamas pristatymas pagal " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ", kurie negali būti stebimi įrašyti po sklypas kairėje Kinijos.

Jeigu jums reikia visą stebėjimo, prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu "arba" Epacket ", bet reikia sukelti papildomų bilietų.

Q: Kaip ilgai aš galiu gauti prekes?

A : Mes visada naudojame Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius siųsti elementą .

Jungtinės Amerikos Valstijos

25-44 dienų

Kanada

30-60days

Izraelis

36-60 dienų

Rusijos Federacija

35-60 dienų

Prancūzija

27-45 dienų

Čilė

50-80 dienų

Ispanija

35-60 dienų

Jungtinė Karalystė

35-55 dienų

Australija

30-55 dienų

Brazilija

60-90 dienų

Netherland

30-55 dienų

Vokietija

33-60 dienų

Daugiau informacijos :spauskite etiketė su "Laivybos ir Mokėjimo"

Q: aš vis dar gauti savo paketą, bet ir įsigyti apsaugos laikas bėga?

Prašome susisiekti su mumis , mes jums pratęsti laiką, skirtą jums . Jei jis vis dar negali atvykti per tikimasi, pristatymo laikas, gal jūsų paketas yra prarastas , mes atsiųsime vėl arba visą kompensaciją !

Mes norime, kad jūs galite susisiekti su mumis, jei yra kokių nors problemų , mes padarysime viską, kad ją išspręsti . Prašome neatidaryti ginčų , Ačiū!

Rusijos draugas atkreipti dėmesį, prašome:

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas (apima 3 dalis bent) ir pašto kodas, kad,kitaip jūsų sklypo nebus perduoti muitinės jūsų šalyje.

Tipas iPhone 5 5s se
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Funkcija Purvo atsparus
Prekės Pavadinimas MaiYaCa
Retail Pakuotė No
Modelis IPhone 4 4S
Savybės TPU
Telefono Dėklas IPhone 6 6s
Asmeninį Užsakymą Nuotrauką Telefono Dėklas "IPhone" X
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone 4
"PASIDARYK pats" "iphone" 8 8plus XS XR XS MAX atveju
Dizainas Raštuotas
telefonas krepšys iphone 7 7plus
Padengti "iphone" 6splus 6plus

Panašūs produktai