2vnt Super Cute Panda Bear Sagė Panda Smeigtukai Gyvūnų Sagės Minkštas Pliušinis Žaislas Priedai Meilės Panda Papuošalai Kawaii Dovanos Mergaitė

€1.30

-23%

€1.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Įdaryti & Pliušas Gyvūnams, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Įdaryti & Pliušas Gyvūnams.

Super Mielas Panda bear sagė Panda smeigtukai Gyvūnų sagės Minkštas Pliušinis Žaislas Priedai Meilės Panda Papuošalai Kawaii dovanos mergina Stilius: panda sagė Punktas: "Big ear" panda/Mažas, akių panda Spalva: balta juoda dydis:9cm*7cm Medžiaga: Lieti Kiekis:1pcs Pakuotė: opp maišelis Tinka: Jauni ir Trukmės tiek moterų Dovana: Mergina / Žmona / Mama Proga: Valentino\'s Day/ Gimtadienio / Šalis / Bendrovė Išmokos Pastaba Dėl rankinis matavimas, yra dydis klaida apie 0.1 cm-0,5 cm. Dėl laiko skirtumo, aš gali būti neįmanoma atsakyti į jūsų informacijos laiku. Prašome suprasti, žr. informaciją, aš atsakyti į jūsų informaciją iš karto. Jei negavote pakuotės ar kitų klausimų, susisiekite su klientų aptarnavimo, mes išspręsti šią problemą.

Temos Gyvūnų
Įdaru PP Medvilnės
Forma Gyvūnų
Savybės Įdaryti & Pliušas
Gyvūnai Panda
Elemento Tipas Gyvūnai
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Tipas Pliušinis/Nano Lėlės
Amžius > 3 metų
Įspėjimas /

Panašūs produktai