Vyrų, Moterų Žiemos Du-in-one Earmuffs Šilta Kaukė Dulkėms Cold-proof Jojimo Ausies apsauginės ausinės Wrap Lauko Vėjo Juosta Ausies Šilčiau 2020 m.

€0.91

-26%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Earmuffs, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Earmuffs, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Earmuffs.

Unisex Žiemą Lauke, Dviračių Sportas Pusę Veido Padengti Vėjo Earmuffs Ausies Šilčiau

Specifikacijos: elastiniai dizainas, lengva dėvėti, o ne spaudimas iki ausų. Ji yra šilta ir praktiška dovana draugams, šeimai ir kolegoms. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, jis yra labai ekologiška, minkštas ir patogus. Šį multi-purpose ausies šilčiau gali laikyti šiltai esant šaltam orui, kuris puikiai tinka dviračių, kinkinius ar ekspromtu putinas kovoja. Prekės Pavadinimas: Ausų Šilčiau Lytis: Unisex Medžiaga: Gryna Medvilnė Savybės: Patogūs, Vėjo, Šiltas, Pusę Veido Padengti Dydis: 20cm x 16cm/7.87" x 6,3" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Komplektą Sudaro: 1 x Ausies Šilčiau

Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 4547575
Lytis Unisex
Elemento Tipas Earmuffs

Panašūs produktai