2vnt/Komplektas Juokinga Bezdalius Bomba Krepšiai Dvokiančios Bombos Smirdantis Juokinga Gags Praktinių Anekdotai Kvailas Žaislas, April Fool ' s Day Sudėtinga, Žaislai

€0.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

pakuotėje:2VNT

Bezdalius Bomba maišeliai. Imtis fart maišelį ir maišoma, Išspausti ją, Ji pradės išpūsti, meskite jį iš karto, ir nuo 5 iki 10 sekundžių vėliau, POP, PHEW, kad JI DVOKIA~! Jei garsiai popping triukšmo nėra išgąsdinti savo auką tvaikas tikrai kaip pragaras bus. Tiesiog mesti juos ant žemės ir žiūrėti, visi paleisti. TAIP, aš iš tikrųjų reiškia, kad paleisti~! Šios kvapą, kaip nekilnojamojo mirtinas bezdalius. Prašome atkreipti dėmesį, išorinė grafika gali būti įvairių padaryti, kad nuolat importo pokyčiai iš gamyklos. Šių bezdalius bombos yra daugiau orientuotos į vaikų, paaugliams. Mes buvo parduoti mūsų garsenybių bombos "eBay" už 13 metų ir mes vis dar turime klientų, ne myliu juos! A clasic įdomus išdaiga daryti!

Pakuotė:

2x Bezdalius bomba

Lytis Unisex
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Įspėjimas no
Temos Sportas
Prekės Pavadinimas WZTOYXKA
Modelio Numeris YY092
Baterija No
Amžius > 8 metų amžiaus
Matmenys Apie 10cm
Medžiaga PU

Panašūs produktai