Už "Huawei" Mate 40 30 20 20X 10 Pro P40 Plius 30 P20 Lite P Smart Case Reljefinis Piešinys Dragon Antifall Minkštas Silicon Cover Funda

€2.36

-10%

€2.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

už "Huawei" Mate 30 20 20X 10 Pro P40 30 P20 Lite P Smart 2019 Atveju Reljefinis Piešinys Dragon Anti-rudenį Minkštas Silicon Cover Funda 1 Klausimas: Kodėl jūsų telefoną atvejais yra šiek tiek brangesni nei kitų pardavėjų?

1 atsakymas: Taip, mūsų atveju yra šiek tiek brangesnis. Bet mes norime pasakyti jums, mūsų atveju, yra tikrai verta pinigų. Nes jis yra tikrai reljefinis raštas. Jis yra stiprus įspaudų, ir anti-scratch, kai jūs jį naudoti.

2 klausimas: ar Esate prekiautojas ar gamintojas ?

2 atsakymas: Mes esame gamintojas, kuris gamina silikono atveju, TPU atveju, grūdintas stiklas atveju, ir screen protector.

3 klausimas: norėtume custom kai kurie modelį, telefono dėklas, jūs galite padaryti jį?

Atsakymas 3: žinoma. Mes kai aukcionai tinkinti. Galite pasiūlyti nuotrauką ar nuotraukų, pranešimų. Mes parengsime jį pirmą kartą, kai jūs manote, kad tai gerai, mes ją spausdinti, tada mes laivas jį.

Prekės Pavadinimas LICOERS
Funkcija Sockproof, 3D Modelį, Minkštas
Suderinamos Prekės "Huawei"
Kokybė AAAAA+++
Dropshipping Parama
Suderinama Huawei Modelis Mate Pro 20
Dizainas Animacinių filmų
Medžiaga Silicio
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Reljefinis Piešinys Dragon Modelis Anti-rudenį Minkštas Atveju
Didmeninė Parama
Tipas Įrengtas Atveju

Panašūs produktai