Boho Sienos Kabo Macrame Rankomis Austus Kutas Gobelenas Dekoratyvinės Sienų Kabo Dream Catcher Pakabukas Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dekoro

€2.43

-43%

€4.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoratyvinių Gobelenų, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoratyvinių Gobelenų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoratyvinių Gobelenų.

Kulka Taškų:

1、rankomis austus Kabo: vien tik rankomis austi gobelenai dream catcher yra paprasta Šiaurės stiliaus namo sienos apdaila, kuri suteikia jausmą, rankų darbo meno į savo kambarį.

2、Papuošti Savo Kambarius: gražus austi dream catcher kabinti galima pakabinti ant skaitiklio langelį miegamasis ir gyvenamasis kambarys, apimantis skaitiklio langelį, kad kambaryje elegantiškas.

3、Puikiai tinka Vestuvių: Jei sienos kabo puošia žibintai, ji turės skirtingą poveikį, kuris gali papuošti savo vestuvių ir vakarėlių.

4、Natūralus ir Bekvapis: sienos kabo funkcijų natūralios medvilnės siūlų savybių, temperatūros reguliavimas, kuris pasižymi anti-alergijos, anti-static, eco-friendly ir antibakterinių savybių. Taigi, grynas ranką audimo pakabukas yra bekvapis, kuris yra visų rungtynių puošmena.

5、Bohemijos Ornamentas: Bohemijos gobelenas pakabukas gali papuošti Bohemiškas stilius vestuvėms ir padaryti jūsų vestuvių šalis gražesnė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: medvilnė ir medinės lazdelės

Dydis: bendras ilgis: apie 45cm/17.72 tam, plotis: apie 20cm/7.87 į

Svoris: apie 58g

Tinka: universalus

Pakavimo Sąrašas:

1 x Dream Catcher Pakabukas

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, dydis turės paklaida 1-3mm.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

Technics RANKŲ darbo
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelis Verpalai Dažyti
Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus

Panašūs produktai