Virtuvės Kriauklė Muilo Dozatorius ABS Plastiko Pastatytas Losjonas Siurblys Plastiko Butelį Vonios kambarys Ir Virtuvė Skystas Muilas Organizuoti

€2.57

-32%

€3.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skysto Muilo Dozatoriai, Namų Tobulinimas, Pigūs Skysto Muilo Dozatoriai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Skysto Muilo Dozatoriai.

Aprašymas: Tai yra puikus virtuvės kriauklė kompanionas, rūgšties atsparumo, atsparumo korozijai. Gali būti pakartotinai švarus ir higienos. Patogiau jūsų gyvenimo namuose. Kokybės produktą už gerą kainą. Verta pirkti. Savybės: Šis kriauklė muilo dozatorius pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno ir plastiko, patvarus ir praktiškas Taikomos bendros kriauklės skylę 25mm~36mm siurblys, lengviau gauti muilą Galima naudoti pakartotinai pridėti muilo, rankų dezinfekavimo priemonės, šampūnas, dušo želė ir pan. Padeda sumažinti bakterijų išvengti paplitusių ligų ir ligų. Specifikacijos: Būklė: 100% visiškai Nauja, Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Head & Plastikinių Butelių Tipas: Muilo Dozatorius Talpa: 300ml Dydis: Apytiksl. 27cm x 5,5 cm / 10.6" x 2.1" Kreiptis į kriauklės skylę 25mm~36mm Pakuotės Svoris: Apie 122g Pakuotė: 1 x Kriaukle Muilo Dozatorius Pastaba: 1. Prašome leisti kai kurias klaidas, dėl rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto. Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Feature7 nešiojamų muilo dozatorius
Feature2 Putų Muilo Dozatorius
Modelio Numeris 64216
Pagrindinė medžiaga ABS
Feature5 vonios kambarys muilo dozatorius
Feature9 balionėlis muilo dozatorius touch
Feature8 Muilo Dozatorius
Feature3 balionėlis muilo dozatorius
Feature6 balionėlis muilo dozatorius virtuvė
Feature1 namų virtuvė
dydis 25cm
Tipas Skysto Muilo Dozatoriai
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Rankų Muilo Dozatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Feature4 muilas patiekalas muilo dozatorius
Sertifikavimo CE
Funkcija Putų Muilo Dozatorius

Panašūs produktai